Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hazırlık maçında Şanlıurfaspor - Elazığspor'u 2-0 mağlup etti

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Selçuk Kaya

        ERZURUM (İHA) - Erzurum hazırlık kampında 3 hazırlık maçı oynayan Elazığspor son maçını TFF 1. Ligden düşen ve yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor ile oynadı. Karşılaşma Şanlıurfaspor'un 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

        Palandöken Yüksek İrtifa 1 No'lu sahada oynanan hazırlık maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda daha atak bir futbol sergileyen Şanlıurfaspor, Elazığspor Kaptanı Onur Güney'in ters bir vuruşla kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti ve 90 + 2'de Okan Şahingöz'ün attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

        Öte yandan, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'de maçı izleyenler arasında yer aldı.

        (SK-AA-Y)

        30.07.2017 20:27:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler