Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Muhterem İnce, Arhavi ile Hopa ilçesinde incelemelerde bulundu.

        İnce, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Şengün ile Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın'ı makamında ziyaret etti.

        Kaymakam Aydın'dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İnce, ardından Hopa ilçesine hareket etti.

        İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, makamında ağırladığı Vali İnce'ye, ilçedeki yatırımlarla ilgili brifing sundu. İnce, esnafı gezdikten sonra Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek'i de ziyaret etti.

        Sarp Sınır Kapısı'nda da incelemelerde bulunan İnce, gümrük sahasında yetkililerinden bilgi aldı.

        Vali İnce, ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sahilde bulunan iki güzel ilçeyi daha da yaşanabilir hale getirmenin ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmenin gayreti içinde olacaklarını söyledi.

        Arhavi ve Hopa'nın turizmden hak ettiği payı alabilmesi noktasında neler yapılabileceği konusunda yetkililerle fikir alışverişinde bulunduğunu belirten İnce, şunları kaydetti:

        "Hopa, ticaret ve sanayisinin yanı sıra ülkemizin Kafkas ülkelerine açılan en önemli kara hudut kapısına sahiptir. Sınır kapısından giriş-çıkış yapan ziyaretçilerin kapıda karşılaştıkları sorunların çözümüne yönelik yapabileceğimiz çalışmalar hakkında gümrük yetkililerimizle görüştüm. Kapıdan giriş ve çıkış yapan araç sürücüleri ile vatandaşların geçişlerini daha da hızlandırmak ve kuyrukları azaltmak amacıyla bazı çalışmalar içinde olacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler