Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünün kullandığı PolNet bilişim sisteminde dün meydana gelen arızanın giderildiği, gümrük kapıları ve havaalanlarında geçişlerin sorunsuz sağlandığı bildirildi.

        Dün akşam saatlerinde meydana gelen arıza nedeniyle gümrük kapıları ve havaalanlarında oluşan yoğunluğun gece saatlerinde giderildiği, geçişlerin sorunsuz şekilde sağlandığı öğrenildi.

        Bu tip durumlarda yedek bir sistemin devreye girdiğini belirten yetkililer, bazı gümrük kapılarında koordinasyon eksikliği nedeniyle sistemin devreye girmesinde gecikme olduğuna değinerek, arızanın kısa süre içerisinde giderildiğini ve sistemin dün gece yarısından itibaren sorunsuz olarak çalıştığını kaydetti. Yetkililer şu an için kendilerine ulaşan herhangi bir sorun bilgisi olmadığını bildirdi.

        PolNet üzerinden, ulusal düzeyde güvenlik hizmetlerinin yanı sıra pasaport, silah ruhsat, ehliyet gibi vatandaşa yönelik hizmetler de veriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler