Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya ABD’de parkta cinayet: Kamp yapan aileyi katledip intihar etti
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        ABD’nin Iowa eyaletindeki Maquoketa Caves Eyalet Parkı'nda silah sesleri duyuldu. Cuma günü parkta kamp yapan bir aileye silahla saldıran 23 yaşındaki Anthony Orlando Sherwin, 6 yaşındaki Lula ile annesi Sarah ve babası Tyler Schmidt’i öldürdükten sonra intihar etti.

        Olay yerine gelen polis, saldırganın cansız bedenini parkın uzak bir noktasında buldu. Sherwin'in aynı kampta kaldığı ve aileyle bir ilişkisi bulunmadığı açıklandı. Ailenin 9 yaşındaki oğulları ise saldırıda zarar görmedi.

        REKLAM

        ÖLÜM HABERİ AİLEYİ YASA BOĞDU

        Cedar Falls kentinde yaşayan Schmidt ailesinin ölüm haberinin duyulmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Cedar Falls Belediye Başkanı Rob Green, anne Schmidt ile geçtiğimiz haftalarda beraber bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

        Green, "Haberi duyan birçoğunuz gibi ben de harap oldum. Sarah'ı iyi tanırdım. Ailesi ile birlikte Sartori Parkında düzenli yürüyüş yaparlardı" dedi.

        Başkan Green’in paylaşımının altına duygu dolu çok sayıda yorum yapılırken, ailenin hayatta kalan 9 yaşındaki oğlu için de destek çalışmaları başlatıldı. Saldırıyla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

        * Haberin görseli Associated Press'ten servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ