Kulüpler Birliği’nin iftarında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç önemli konularda açıklamalar yaptı.
TFF'de yapılacak seçim ile birlikte bir değişime gideceklerini kaydeden Koç, "Bizim için kabus gibi sezon geride kalıyor. Şu anda Türk futbol ailesi için en önemli olay TFF seçimleri. 1 Haziran'da seçimler yapılacak, şu anda tek bir aday var. İnşallah yeni seçilecek yönetim kurulu, futbolda yaşanması beklenen değişimin ilk adımı olur. fitili ateşleyen gelişme olur. Futbolun beklenen yere gelmesi için, tüm paydaşların kendine çeki düzen vermesi, bir nevi devrim yapılması gerekiyor Türk futbolunda. Bunu da yapabilecek ilk kurum, federasyondur. Hepimizin topyekûn bir değişim içinde olması lazım" ifadelerini kullandı.
"FENERBAHÇE OLARAK DAHA ÇOK SES YÜKSELTECEĞİZ"
Fenerbahçe olarak gelecek dönemde daha çok açıklama yapacaklarını belirten başkan, "Ya bu düzeni kabul edeceğiz ve memnunuz diyeceğiz, ya da bu düzeni değiştirmek için var gücümüzle savaşacağız. Umarım, arzu ederim, içeride ifade ettiği fikirlerle sayın Nihat Özdemir bu değişimi başlatır. Profesyonel kadrolardan, yönetimi temsil edenlere kadar topyekûn bir değişimde olmamız gerekiyor. Bu konularla ilgili biz Fenerbahçe olarak daha çok ses yükselteceğiz, daha çok konuşacağız. Yayıncı kuruluştan gelirlerin dağıtılımına kadar çok görüşümüz var, bunları paylaşacağız. Bir fayda sağlarsa, ne ala. Bu düzende görüyorsunuz ki, sporun gerçek sahibi olan sokaktaki insanlar memnun değil" dedi.
"KURGULANMIŞ BİR DÜZEN VAR"
Hakem hatalarının kurgulanmış bir düzenin parçası olduğunu vurgulayan Ali Koç, "Hakemlerle ilgili en az konuşan biziz, en fazla kırmızı kartı da biz görmüşüz. Kim çok konuşursa, işler onun yönünde pozitif gidiyor. Biz böyle bir ortam olmasını istemiyoruz. Kimin federasyonda daha üyesi varsa, onun haklarına daha çok sahip çıkılsın da istemiyoruz. Biz adil yönetim istiyoruz. Yok 3 Fenerbahçe'den, 3 Galatasaray'dan, 3 Beşiktaş'tan diye bir dağılım olacaksa, Türk futbolu bir yere gidemeyecektir. Birçok insan üzerinden formayı çıkaramıyor. Hakem hataları konuşuluyor. Sezon sonuna kadar artarak konuşulmaya başlandı. Bize göre kurgulanmış bir düzen var burada. VAR sistemi, bence çok iyi. Daha yerine oturacak, ilk sezon, bir takım sıkıntıları var. Bu yapılan hataların önüne geçecek kadar sistem oturmuştu. Göz göre göre hatalar yapılıyor. Teknoloji ne kadar iyi olursa olsun, önemli olan onları kimin kullandığı" diye konuştu.
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.