Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Almeda Abazi'den son dakika sert açıklama: Kapansa da kurtulsak! MAGAZİN
        1

        2017'de ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile evlenen model Almeda Abazi, Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı.

        Samimi cevaplar veren 2008 Kanat Güzeli, konu sosyal medyaya gelince tartışma konusu olan bir yanıt verdi.

        2

        Abazi, bir takipçisinin, "Sosyal medyayı sevmiyorsun" sözlerine, "Kullanıyorum ama gerçekten sevmiyorum. Kapansa da kurtulsak." dedi.

        Pek çok kullanıcı Almeda'nın da sosyal medyaya aktif kullandığını söyleyerek, böyle bir görüş sonrasında kendisinin hesaplarını kapatması gerektiğini belirtti. Bazı takipçileri de Abazi'yi haklı buldu.

        3

        2. KEZ ANNE OLUYOR

        Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz günlerde ikinci kez baba olacağını, "En muazzam hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" sözleriyle duyurmuştu.

        Abazi ise, "İki numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık" demişti.

        4

        Hamilelik süreciyle ilgili konuşan Abazi, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Hep diyorlardı; '4. ay geçince birden bulantın, halsizlik geçecek' diye ama inanmadım. Sanki hiç gitmeyecek gibime geliyordu. Ne olduysa 4.5 ay geçer geçmez şaka gibi durdu. Çok şükür daha iyiyim. Bu arada Efe'ye hamileyken hiç mide bulantısı ve herhangi bir sorun yaşamadığım için bu sefer çok farklı. Sanırım kız çocuğu olduğu için...

        5

        Çiftin 2 yaşında Efehan adında bir çocukları bulunuyor. Bu kez kız bebek dünyaya getirecek olan Abazi, bebeğine Alina ismini vereceğini duyurmuştu.

        6