Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bensu Soral-Hakan Baş çifti boşandı mı? Açıklama geldi - Magazin haberleri
        1

        2018'de nikah masasına oturan Bensu Soral ile Hakan Baş, haklarında çıkan boşanma dedikodularını doğrulamıştı. Çift, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerini kullanmıştı.

        2

        BOŞANMA İDDİALARINA YANIT VERDİ

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Bensu Soral ile Hakan Baş'ın dün boşandığı ileri sürüldü. Önceki akşam kardeşi Bedirhan Soral'ın düzenlediği bir etkinlikte görülen ünlü oyuncu, basına yansıyan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

        3

        "EVLİLİĞİMİZİ KURTARMAK İÇİN ÇABALIYORUZ"

        Soral, "Gerçek değil o haberler. Biz de gördük Hakan’la birlikte o haberleri. Biz zaten onunla birlikte ortak bir açıklama yaptık. Sizden bir şey gizlemiyoruz. Daha önce anlattığımız gibi, hala bir karar veremedik. Bir boşanma söz konusu değil. Olursa zaten bunu saklamayız. Olduğunda sizinle paylaşırız. Şu an kurtarmak için çabalıyoruz ama olmazsa da kısmet zaten bu işler..." diye konuştu.

        4

        Gecenin ilerleyen saatlerinde Ulus'taki bir mekana giden ünlü çift, çıkışta gazetecilerin objektiflerine takıldı.

        5

        "ORTAK ARKADAŞIMIZ"

        Geçtiğimiz günlerde Hakan Baş'ın gece kulübünde Mina Ceran ile samimi bir şekilde eğlendiği iddia edilmiş, ikili ortak açıklama ile iddiaları yalanlamıştı:

        Bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz, birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var.

        6

        "İNŞALLAH 10 YIL SONRA DA EN AZ BUGÜNKÜ KADAR MUTLU OLURUZ"

        Bensu Soral, 2019 yılında verdiği bir röportajda Hakan Baş'a olan aşkını anlatmıştı:

        "Hakan ile farklı mesleklerde olduğumuz için birbirimizi besleyecek çok fazla konu oluyor. O çok özel bir insan. Böyle bir karaktere, ruha aşık olmamak mümkün değildi. 10 yıl sonra da umarım en az bugünkü kadar mutlu oluruz. Tek arıza yanım var; anında gemileri yakmak."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ