Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş Trabzonspor maçında golden önce tartışmalı pozisyon! Faul var mı yok mu? Atiba ve Sörloth.. - Trabzonspor Haberleri

        Beşiktaş ile Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya gelirken bordo-mavililer Alexander Sörloth'ta 5.dakikada 1-0 öne geçti.Beşiktaşlılar, golden önce Sörloth'un faul yaptığı şeklinde itirazlarda bulunurkenhakem Fırat Aydınus, bir süre VAR'ı bekledikten sonra golü geçerli saydı.

        5. dakikada Ndiaye'nin pasıyla topla buluşan Alexander Sörloth, sol ayağıyla yaptığı sert vuruşla Karius'u mağlup etti ve Trabzonspor 1-0 öne geçti. Golün öncesindeki pozisyonda Sörloth'un topu kaparken Atiba'ya faul yaptığı şeklinde itirazlar olurken faul olup olmadığına dair VAR'la kurulan irtibat sonrasında gol geçerli sayıldı.

        REKLAM

        RIDVAN DİLMEN: BEN DE HAKEMİN KARARINI VERİRDİM

        Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen pozisyona dair "Ben Fırat Aydınus'un verdiği kararı verirdim, Ali Palabıyık'a göre gri pozisyondu, hakemin takdirine bıraktı. Yüzde 50'den fazla, devam kararının doğru olduğunu düşünüyorum." yorumunu yaptı.

        ERMAN TOROĞLU: FAUL YOK

        Eski hakem ve hakem yorumcusu Erman Toroğlu da pozisyonla ilgili olarak "Trabzonspor'un attığı golden önce faul yok" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ