Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burcu Esmersoy'dan Berk Suyabatmaz-Berrak Tüzünataç açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; ünlü moda tasarımcısı Özgür Mansur'un ilk imza koleksiyonunun tanıtımı dün akşam gerçekleşti.

        2

        BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

        Defileye aralarında Yıldırım Mayruk, Ender Mermerci, Burcu Esmersoy, Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Belçim Bilgin, Özge Özpirinçci, Ezgi Mola, Hakan Yıldırım, Nihan Peker, Hande Ataizi, Hazal Kaya, Pınar Tezcan, Niyazi Erdoğan, Seda Maliki, Simay Bülbül, Zeynep Tosun, Nebahat Çehre, Mehtap Elaidi, İbrahim Kutluay, Edvina Sponza, Murat Türkili, Gülden Büyükuçak, Simay Bülbül’nın da bulunduğu moda, sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda davetli katıldı.

        3

        Sunucu Burcu Esmersoy, geceye yalnız katıldı.

        Son günlerde eski eşi Berk Suyabatmaz ve oyuncu sevgilisi Berrak Tüzüataç'ın sosyal medyada fotoğraflarını beğendiği için çok konuşulan Burcu Esmersoy, bu yöndeki sorulara yanıt verdi.

        4

        "BENCE ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYORLAR"

        Esmersoy, "İkisi de keyifli bir anını paylaşmış ve bende gördüm, beğendim. Beğenmeden geçmek çok saçma olurdu. Takip ettiğim insanları beğenmeye özen gösteriyorum. Bence çok güzel gözüküyorlar" dedi.

        5

        ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA

        Burcu Esmersoy, fotoğraf beğenmenin de ötesine geçeren yine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

        6

        "DÜĞÜNLERİNE GİDERİM"

        Esmersoy, muhabirlerin, "Düğünlerine davet edilseniz gider misiniz?" sorusuna, "Davet ederlerse giderim tabii ki. Bana yeter ki düğün olsun. Neden gitmeyeyim?" yanıtını verdi.

        7

        Esmersoy'un açıklamalarına eski eşi Berk Suyabatmaz'dan sert bir açıklama geldi.

        8

        "HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN"

        Suyabatmaz, "Sanki biraz kabak tadı verdi. Herkes kendi işine ve yoluna baksa diyorum" sözlerinin ardından Esmersoy'u sosyal medyadan takipten çıktı.

        9

        Dün gece İstinye'de görüntülenen Burcu Esmersoy, "Artık bu konuda sessiz kalmaya karar verdim. O konuda ki sorularınıza cevap vermeyeceğim, teşekkür ederim." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ