Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Cambridge Düşesi Kate Middleton 40. yaşını bu karelerle kutladı - FOTO HABER
        1

        İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in gelini Cambridge Düşesi Kate Middleton 9 Ocak'ta 40 yaşına girdi. Middleton'ın yeni yaş gününe özel verdiği pozlar moda çekimlerini andırdı.

        2

        Düşes Kate'in doğum gününe özel olarak yayınlanan portrelerden birinde, İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in kendisine hediye ettiği küpeleri, diğerinde ise kayınvalidesi Galler Prensesi Diana'ya ait bir çift küpeyi taktığı görüldü.

        3

        Fotoğrafların geçen yıl kasım ayında Batı Londra'daki Kew Bahçeleri'nde çekildiği ifade edildi.

        4

        Fotoğraf sanatçısı Paolo Roversi tarafından çekilen portrelerin 2023'te Ulusal Portre Galeri'sinde sergilenerek kalıcı koleksiyonun bir parçası olacağı belirtildi.

        5

        Roversi, Düşes'in fotoğrafını çekmenin gerçek bir sevinç olduğunu söyleyerek, pozitif enerjisi ile tüm dünyaya umut getirebileceğini söyledi.

        6

        Roversi, "Sıcaklığı ve samimi karşılamasından etkilendim ve ruhunun güzelliğini yansıtan parlayan gözleri, kalbinin cömertliğini gösteren gülümsemesi beni büyüledi" dedi.

        7

        Portrelerin Ulusal Galeri'de sergilenmeden önce Düşes'in İngiltere'de yaşadığı veya kendisi için anlamlı olan Berkshire, St Andrews ve Anglesey gibi çeşitli yerlere asılacağı bilgisi paylaşıldı.

        8

        Cambridge Düşesi Kate ile Kraliçe Elizabeth'in torunu Cambridge Dükü Prens William 2003'de St Andrews Üniversitesi'nde tanışmıştı.

        9

        2011'de evlenen çiftin George, Charlotte ve Louis adında 3 çocuğu bulunuyor.

        19
        20

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ