Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Can Bonomo: Babalık çok muhteşem bir duyguymuş - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 11 gün önce Roman adını verdiklerini çocuklarını kucaklarına alan Öykü Karayel-Can Bonomo çifti, önceki gün Ulus'ta görüntülendi. Bir çocuk kliniğinden çıkan ikili, gazetecilerle sohbet etti.

        2

        "ÇOK MUHTEŞEM BİR DUYGUYMUŞ"

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan çift, "Roman'ı rutin kontrolüne getirdik. Her şey yolunda ve çok güzel gidiyor" şeklinde konuştu. 33 yaşındaki Can Bonomo ise "Babalık çok muhteşem bir duyguymuş" açıklamasını yaptı.

        3

        "ADINLA YAŞA CANIM OĞLUM"

        Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Öykü Karayel, geçtiğimiz haftalarda anne olmuştu. İlk çocuklarını kucaklarına alan çift, oğullarına 'Roman' adını vermişti.

        Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Bonomo, oğlu ile ilgili ilk kez paylaşımda bulunmuştu. Roman'ın elini yayınlayan ünlü şarkıcı, "(Pax Romana 2021): Adınla yaşa canım oğlum, Roman... Annen ve baban her zaman yanında. Sağlık, huzur ve barışla" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "EN HUZURLU DÖNEMİM"

        2018 yılında nikah masasına oturan Karayel, geçtiğimiz haftalarda sakin ve huzurlu bir döneminde olduğunu ifade etmişti. 30 yaşındaki oyuncu, bebeğine kavuşmak için sabırsızlandığını da sözlerine eklemişti.

        5

        "HİÇ SIKILMAYACAĞIM BİR YOLCULUĞA ÇIKMIŞIM GİBİ..."

        Öykü Karayel, Bonomo ile ilişkisini, "Hem çok aynıyız hem de çok farklıyız. Aynı olduğumuz taraflarımız bana güven duygusu veriyor. Farklı olduğumuz taraflarımızsa beni çok heyecanlandırıyor. Sanki hiç sıkılmayacağım bir yolculuğa çıkmışım gibi..." sözleriyle anlatmıştı.

        6

        "BİZ YÜRÜYÜŞÇÜYÜZ"

        Can Bonomo, eşi Öykü Karayel ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınlanmıştı. Bonomo'nun "Biz yürüyüşçüyüz" notunu düştüğü gönderi çok sayıda beğeni ve yorum almıştı. Çiftin keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmamıştı.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ