Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cem Yılmaz'dan Demet Akalın açıklaması: Öyle bir şey söylemedim! - Magazin haberleri
        1

        Cem Yılmaz'ın, geçtiğimiz günlerdeki gösterisinde Demet Akalın'ın kızı Hira'nın TiktTok hesabından 7 bin TL kaybetmesi hakkında espri yaptığı iddia edilmişti. Ünlü komedyenin, "Benim çocuğum 6 bin TL kaybetmişti, Allah'tan benimki biraz daha zekiymiş" dediği öne sürülmüştü.

        2

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Etiler'de objektiflere takılan Cem Yılmaz, "Ben öyle bir şey söylemedim, kim diyor bunları?" ifadelerini kullandı. Gösterisinde bu cümleleri kurduğuna ilişkin haberler çıktığını söyleyen muhabirlere tepki gösteren Yılmaz, "Tamam söyledim, evet!" dedi.

        3

        Cem Yılmaz ardından, 4 milyon 300 bin liralık lüks otomobiliyle evine doğru yol aldı.

        4

        DEMET AKALIN'DAN YANIT GELMİŞTİ

        Demet Akalın, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili kendisine yorum yapan bir takipçisine, "Yalnız ben parayı, geri alıp çoktan doğuya oyuncak olarak gönderdim. Ondan daha zengin değilim ama daha merhametli olduğum kesin! Kızımsa saf! Onun oğlu bilerek almış, Hira gül göndermiş arada fark var! Allah tüm çocuklara ana-baba parasını güzel yemeyi nasip etsin." demişti.

        5

        "ANNELER-BABALAR UYARIYORUM"

        Akalın'ın kızı Hira, 'Uzunmakarna' adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından 7 bin TL göndermişti. Durumu fark eden Akalın, isyan etti. Şarkıcı, konuyla ilgili, "Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Hayatımda böyle bir şey görmedim! TikTok'ur gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun hesabından 7 bin lira al! Arkadaşlar, anneler, babalar uyarıyorum; hesabımdan sürekli para çekiliyor" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "DERDİMİZ PARA OLSUN"

        Demet Akalın'ın açıklamalarının ardından Özgür Balakar da şu şekilde konuşmuştu:

        Ben bugün canlı yayında yüzüme maske yapıyorum, makyaj yapıyorum... Canlı yayında büyük hediyeler gönderildi. Ben de teşekkür ettim. Hediyeleri gönderen H.K. isimli bir kullanıcı adıydı.

        Profilinde sadece 'Hira' yazıyor. Bana dediler ki 'O Demet Akalın'ın kızı.' Ben de daha önce Demet ablaya gitmiştim. Hira'yı da görmüştüm. Ben de canlı yayında 'Teşekkürler Hira'cığım. Sen isen bir tane gül gönder' dedim.

        Gülün de fiyatı 30 kuruş falan... Bugün de öğrendim ki olanlardan Demet Akalın'ın haberi yokmuş. Hira, bana onları göndermiş. Bu benim harcadığım bir şey değil. Hediyeleri kimsenin hesabından zorla çekmiyorsunuz! Merak etme Demet abla, başına gelen olaya üzüldüm. Bize 'Soyguncu' demen kalbimi kırdı. Ben kimseden bir şey talep etmedim. Geri atarım Demet abla, sakinleş. Derdimiz para olsun...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ