Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Akbağ ve oğlu Ali Çika'nın en acı bayramı - Magzin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Ramazan Bayramı’nda Demet Akbağ, Sedef İybar, Bengü-Selim Selimoğlu, Serdar Ortaç ve Derya Uluğ, İstanbul Havalimanı’nda objektiflere yansıyan ünlüler arasında yer aldı.

        2

        DOKTORUNDAN İZİN ALDI

        Şarkıcı Bengü, eşi Selim Selimoğlu ile birlikte konser vermek için Antalya’ya uçtu. Hamileliğin 7. ayını geride bırakan Bengü, uçuş için doktorundan gerekli izinleri aldığını söyledi. Zeynep ismini koyacakları kızlarına sosyal medya hesabı açıp açmayacakları sorulan Bengü, “Sosyal medya hesabı açmayı düşünmüyoruz. İlerde kendisi isterse açabilir” dedi.

        3

        Bengü, “Doğum sonrası fotoğraf paylayacak mısınız?” şeklindeki soruya ise “Yüzünü çok saklayacağımı düşünmüyorum. İçimizden ne zaman gelirse, bir aile fotoğrafı paylaşırız” diye yanıt verdi.

        4

        ZOR GÜNLERİ ATLATIYOR

        Demet Akbağ, oğlu Ali Çika ve kardeşi Sedef İybar ile birlikte önceki gün İzmir’e gitti. Geçen mart ayında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eşi Zafer Çika’nın mezarına ziyarete gittiği öğrenilen Demet Akbağ, soruları yanıtsız bıraktı.

        5

        Gazetecilerin bayramını kutlamakla yetinen Akbağ’ın uzun zaman sonra yüzünün güldüğü görüldü.

        6

        "ASKERLİK ANILARINI ANLATIYOR"

        Bu bayramı çalışarak geçiren isimler arasında yer alan Derya Uluğ, Antalya konserine gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. Kısa bir süre önce askere giden sevgilisi Asil Gök’un vatani görevini tamamladığını belirten Uluğ, “Bedelli yaptı. Gerçek askerlik gibi değil tabi ama bayağı zorlanmış, kilo vermiş. Askerlik anılarını anlatıyor” dedi.

        7

        "KADINLAR SÜREKLİ MAKYAJ YAPMAK ZORUNDA DEĞİL"

        Geçtiğimiz günlerde paylaştığı makyajsız fotoğraf ile Hadise’ye destek olan Uluğ, “Ben hep makyajsız fotoğraf paylaşıyorum. Bence kimse kimseye karışmamalı. Kadınlar sürekli makyaj yapmak zorunda değil. Makyajsız fotoğraf paylaşınca insanlar bir kusur bulup altına mutlaka bir şeyler yazıyor. Alıştık bunu da artık” diye konuştu.

        8

        "BU BAYRAM TATİL YOK"

        Serdar Ortaç, bu bayramı sahneden sahneye koşarak geçireceğini söyledi. Antalya, Bodrum ve Kıbrıs arasında mekik dokuyacağını ifade eden Ortaç, “Bu bayram tatil yok. Sahneden sahneye koşacağım” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ