Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Şanzıman yağı ömürlük mü? ZF Aftermarket Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu OtoSpor'da açıkladı

        HT Spor'un otomotiv sektörü ve motor sporlarını buluşturan programı OtoSpor, yeni bölümüyle ekrana geldi.

        Programın bu haftaki konuğu ZF Aftermarket Türkiye Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu oldu.

        Aydınlıoğlu, araç bakımının geleceğinden ZF'nin Türkiye stratejisine, kullanım ömrünü tamamlamış orijinal araç parçalarının yenilenerek yeniden satışa sunulmasını kapsayan iş modeline kadar birçok konuda önemli bilgiler paylaştı.

        Şanzıman yağı konusuna da ayrı bir parantez açan Aydınlıoğlu, yaygın kanının aksine şanzıman yağının ömürlük olmadığını ve belirli kullanım koşullarında değiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

        REKLAM

        Programda ayrıca Volkswagen'in yeni elektrikli SUV modeli ID. Tiguan'ın küresel basın lansmanından görüntülere yer verildi. Modelin tasarım ve teknolojik özellikleri detaylı biçimde ele alındı.

        OtoSpor, her çarşamba saat 10.00'da HT Spor ekranlarında otomotiv ve motor sporları dünyasındaki son gelişmeleri izleyiciyle buluşturuyor.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Muş'un 250 köyünde 11 bin 500 öğrenciye ulaştı

        Muş'ta çocuklara okuma alışkanlığı kazandırılması ve kütüphane hizmetlerinin kırsala ulaştırılması amacıyla 2022'den bu yana 250 köye giden gezici kütüphane, yaklaşık 11 bin 500 öğrenciyi kitaplarla buluşturdu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ