Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri: Yok böyle bir teklif! 27 Haziran transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        The Guardian’dan çok önemli bir iddia geldi.

        2

        Uzun süredir Tottenham’a gideceği konuşulan Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki Makedon orta sahası Eljif Elmas için 17 milyon euro ve sözleşmesi 2020’de tamamlanacak Hollandalı forvet Vincent Janssen’in bonservisinin teklif edileceği öne sürüldü.

        3

        Premier Lig’de ve Devler Ligi’nde bu kez kupayı kaldırmayı kafasına kolan İngiliz ekibi, kadrosunda büyük reform yapacak.

        4

        2017-18 sezonunun başında, Tottenham’dan Fenerbahçe’ye kiralık gelen Janssen, sakatlıkla boğuşsa da gösterdiği performansla taraftarın ve camianın beğenisini toplamıştı. Janssen, yeniden Sarı-Lacivertli formayı giyebilir.

        5

        STURRIDGE İDDİASI

        Fenerbahçe, listesinde yer alan isimlerle pazarlığı sürdürürken, gündeme yeni adaylar da giriyor. Son olarak menajerler, Liverpool ile sözleşmesi sona eren Daniel Sturridge’yi Fenerbahçe’ye önerdi.

        6

        Yönetim, Teknik Direktör Yanal’ın olurunu aldıktan sonra oyuncunun menajeri ile ilk görüşmeyi yaptı. Golcü Sarı-Lacivertliler’den yıllık 4 milyon euro istedi.

        7

        Fener 3 yıllık sözleşme ve senelik 3 milyon euro teklif edip, cevap beklemeye başladı.

        8

        TEMİZLİK OPERASYONU

        Fenerbahçe'de geçen sezon büyük beklentilerle kiralanan ancak hayal kırıklığı ile sonuçlanan Benzia, Slimani ve Ayew ile yollar ayrılmıştı.

        9

        Sözleşmesi biten Şener Özbayraklı ve Soldado ile yeni mukavele yapılmamış, Valbuena ile de anlaşma sağlanarak vedalaşılmıştı.

        10

        Bunlara bir sene daha mukavelesi olan Mehmet Topal eklendi. Gözler diğer isimlere çevrildi.

        11

        Koç yönetimi, teknik direktör Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği gerek performans olarak yeterli bulunmayan gerekse maliyet olarak çok yüksek ücretler alan isimlerle tatlı ayrılmak istiyor. Kim mi bunlar?

        12

        Bekleneni veremeyen Reyes, Frey ile eski görüntüsünün çok uzağında olan Alper Potuk ile İsmail Köybaşı...

        13

        Kameni’yi ise ayrı bir yere koymak gerekiyor. 2 milyon Euro'luk ücreti başka bir kulüpte bulamayacağı için tabiri caizse yattığı yerden para kazanan tecrübeli eldiven geçtiğimiz sezonlarda anlaşmalı ayrılığa da sıcak bakmamıştı.

        14

        Ancak bu isimlerin hepsiyle pazarlıklar devam ediyor. İsmail Köybaşı ve Alper Potuk’ta problem olmayacak gibi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ