Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Başakşehir maçı özeti 2-0 - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Geçtiğimiz sezon evinde mağlubiyet yüzü görmeyen Başakşehir, başarısını bu sezonda da sürdürüyordu ancak rakibini 2-0 yenen Fenerbahçe, 31 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

        2

        Abdullah Avcı'nın ekibi, ligin ilk yarısında sahasında oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, ikinci yarının ilk maçında da evinde Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup etmeyi başardı.

        3

        Abdullah Avcı'nın ekibi, sahasındaki son 31 maçta 24 galibiyet alırken, 7 karşılaşmada da beraberlikle ayrıldı.

        7

        Tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman, deneyimli meslektaşına karşı son yıllarda üstünlük kurmakta zorlanıyordu.

        8

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında mücadele edecekleri Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı karşısında 7 maç sonra ilk kez kazandı.

        9

        Kocaman, Avcı'nın takımına (İstanbul Büyükşehir Belediyespor) karşı son galibiyetini 1 Ekim 2011'de Fenerbahçe'nin başında 4-2'lik sonuçla almıştı.

        10

        İki teknik adamın bugüne dek karşılaştığı 13 maçta 5 kez Kocaman, 4 kez de Avcı'nın takımları galip gelirken, 4 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

        11

        Aykut Kocaman, Medipol Başakşehir'i çalıştıran Abdullah Avcı'ya karşı geçen sezon Atiker Konyaspor'un başında seri penaltı atışları sonucunda Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandı.

        12

        Avcı'nın takımına (İstanbul Büyükşehir Belediyespor) karşı son galibiyetini 1 Ekim 2011'de Fenerbahçe'nin başında 4-2'lik sonuçla alan Kocaman, daha sonra meslektaşına üstünlük kurmakta zorlanmıştı.

        13

        İki teknik adam bu maçta sonra 8 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu son 8 maçta Avcı, Kocaman karşısında 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

        14

        KABUS GİBİ DEPLASMAN SONA ERDİ!

        Fenerbahçe için Başakşehir adeta kabus gibiydi. Sarı-Lacivertliler, rakibi karşısında ligdeki son deplasman galibiyetini 27 Kasım 2010’da 1-0’lık skorla almıştı.

        15

        Bu karşılaşmadan sonra deplasmanda oynanan 5 müsabakada Fenerbahçe, 4 yenilgi ve 1 beraberlikle ayrılmış ve galibiyete hasret kalmıştı.