Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe'nin Beşiktaş maçı muhtemel 11'i! Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda? FB BJK derbi maçı ne zaman, saat kaçta? - Beşiktaş Haberleri
        1

        Fenerbahçe ile Beşiktaş, yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 348. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig'e tarihinin en kötü başlangıcını yaparak ilk 4 maçta 3 yenilgi alan sarı-lacivertliler, geçen hafta Atiker Konyaspor'u deplasmanda yenerek galibiyet özlemine son verdi.

        2

        Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Hırvatistan deplasmanında Dinamo Zagreb'e 4-1 gibi farklı bir skorla yenilen Fenerbahçe, derbide kazanarak taraftarına bu yenilgiyi unutturmak istiyor.

        3

        Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Martin Skrtel, Beşiktaş derbisinde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Tecrübeli futbolcu dün gerçekleştirilen idmanda da yer almadı. Sarı-lacivertlilerde ayrıca yeni transfer Tolga Ciğerci'nin de sakatlığı bulunuyor.

        4

        Fenerbahçe, Türk futbolundaki en önemli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı son yıllarda iç sahada ciddi bir üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş karşısında 2005 yılından bu yana iç sahada yenilgi yüzü görmedi.

        5

        Süper Lig'in 6. haftasında rakibini Kadıköy'de ağırlayacak sarı-lacivertliler, taraftarı önündeki son derbi yenilgisini 17 Nisan 2005'te aldı. Yaklaşık 13 yıldır sahasında derbi kaybetmeyen Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'a karşı ise geçilmesi güç bir başarıya imza attı.

        6

        Fenerbahçe, siyah-beyazlı ekibe karşı kaybetmediği son 16 maçta 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 27 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü. Sarı-lacivertliler bu seriyi sürdürmek isterken teknik direktör Phillip Cocu da kararını verdi. Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Hollandalı çalıştırıcı, Beşiktaş karşısında sahaya şu 11'i sürecek!

        FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ

        STAT: Ülker

        HAKEM: Fırat Aydınus

        SAAT: 21.00

        YAYIN: beIN SPORTS 1

        16

        ANDRE AYEW

        17

        ISLAM SLIMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ