Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika haberler: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Sarı-lacivertlilerin yol haritasını Habertürk açıklıyor! Fenerahçe haberleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal dönemi başarısızlıkla sonuçlanırken sarı-lacivertlilerde tecrübeli teknik direktörün görevi de Trabzonspor maçıyla birlikte resmen bitti. Teknik direktör arayışlarına Trabzonspor maçıyla birlikte hız veren sarı-lacivertlilerde çalışmalar da dört koldan sürüyor.

        2

        Fenerbahçe'nin gündemine yerli ya da yabancı birçok teknik direktörün ismi gelirken Ali Koç ve kurmaylarının teknik direktör seçimi konusundaki yol haritasını Habertürk açıklıyor!

        3

        1 - UZUN VADELİ YABANCI

        Fenerbahçe yönetiminin teknik adam konusunda öncelikli planı gelecek sezon da takımı yönetecek ve göreve hemen başlayacak bir yabancı teknik direktör.

        7

        2 - UZUN VADELİ YERLİ

        Başkan Ali Koç ve yönetimi yabancı teknik adam konusunda istediği sonuca ulaşamazsa ise yerli adaylara yönelecek.

        8

        Yerli adaylarda da geçici bir çözümden önce göreve getirelecek teknik adamın önümüzdeki sezonda da takımın başında olacak şekilde belirlenmesi hedefleniyor.

        9

        Bu noktada Erol Bulut ve Abdullah Avcı isimleri ön plana çıkarken, Bulut'un sezon bitmeden gelmesi mümkün gözükmüyor.

        10

        3 - GEÇİCİ ÇÖZÜM

        Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda son çözüm ise sezon sonuna kadar yaratılacak bir geçici çözüm.

        11

        Bu duruma Fenerbahçe yönetimi çok sıcak bakmasa da eğer teknik direktör konusunda tam anlamıyla içine sinmeyen bir durum oluşması halinde bu yola başvuracak.

        12

        Fenerbahçe'nin geçici çözümleri içersinde ise İsmail Kartal ve Tayfun Korkut bulunuyor. Tayfun Korkut aynı zamanda uzun vadeli adaylar içerisinde de yer alıyor.

        22

        Christoph Daum (Son takımı Romanya Milli Takımı, boşta)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ