Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 21. hafta karşılaşmasında Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, evinde Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Antalyaspor'u konuk edecek.Geçtiğimiz haftadeplasmandaSivasspor'a2-1 yenilen Galatasaraybu hafta kazanmak istiyor.Öte yandan futbolseverler de maçın hangi kanalda yayınlanacağını ve saat kaçta başlayacağını araştırıyor. Peki, Galatasaray - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

        GALATASARAY - ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Ligde 41 puanla 2. sırada yer alan Galatasaray, evinde 21 puanla 15. sıradaki Antalyaspor'u ağırlayacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada Barış Şimşek hakemlik görevini üstlenirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve Mehmet Metin yapacak. Saat 20:00'da başlayacak olan karşılaşma canlı olarakbeIN SPORTS 1'den izlenebilecek.

        REKLAM
        • İki takım Süper Lig'de 43 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu maçların 25'inden galibiyetle ayrılırken, sadece yedi maç kaybetti (11B).
        • Galatasaray, Antalyaspor ile oynadığı son 11 lig maçının sadece birini kaybetti (4G 6B).
        • Galatasaray, Antalyaspor ile evinde oynadığı son 15 maçın sadece birini kaybetti (9G 5B) ve bu maçların tamamında gol attı. Antalyaspor, Galatasaray deplasmanında en son Mart 1995'te kalesini gole kapatabilmişti.
        • Galatasaray evinde 12 maçtır yenilmiyor (11G 1B).
        • Fatih Terim, Süper Lig'de iç sahada oynadığı son dokuz maçta yenilmedi (8G 1B). Bu seride Galatasaray'dan puan almayı başaran tek takım Samet Aybaba yönetimindeki Antalyaspor'du (Eylül 2013).
        • Fatih Terim, Galatasaray'ın başında Süper Lig'de iç sahada oynadığı 139 maçın sadece 13'ünü kaybetti (102G 24B).
        • Antalyaspor bu sezon Süper Lig'de henüz deplasman galibiyetiyle tanışamadı (3B 6M). Akdeniz ekibi bu sezon dış sahada ligin en az puan toplayan dördüncü takımı (3). Galatasaray ise bu sezon evinde en fazla puan toplayan ekip (28).
        • Bu maçta, bu sezon ligde deplasmanlarda en az gol atan takım (Antalyaspor, 5) ile iç sahada en fazla gol atan ekip (Galatasaray, 28) karşı karşıya gelecek.
        • Galatasaray bu sezon ligde en fazla gol atan (43) ve rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan (513, maç başına 25,6) takım.
        • Antalyaspor bu sezon ligde sadece bir maçta kalesini gole kapatabildi (vs Osmanlıspor, 3-0) ve bu alanda ligin en kötü takımı. Galatasaray ise altı maçta gol yemedi ve Yeni Malatyaspor'un ardından (7) bunu en fazla başaran dört takımdan biri.
        • Galatasaray bu sezon ligde en fazla kafa golü yiyen takım (9). Antalyaspor ise Alanyaspor'un (1) ardından ligin en az kafa golü atan ikinci takımı (2, Bursaspor ile birlikte).
        • Galatasaray aynı zamanda bu sezon duran toplardan en fazla gol yiyen takım konumunda (13; Karabükspor ve Trabzonspor'la birlikte). Ancak Antalyaspor, ligin duran toplardan en az gol atan üç takımından biri (5; Konyaspor ve Gençlerbirliği'yle birlikte).
        • Galatasaray'ın ligde attığı son altı golün dördünde Eren Derdiyok'un direkt katkısı var (üç gol, bir asist). Derdiyok, Galatasaray formasıyla Antalyaspor ile karşılaştığı iki lig maçında iki gol attı.
        • Antalyaspor'un ligde attığı son sekiz golün beşinde Deniz Kadah'ın direkt katkısı var (dört gol, bir asist). Deniz Kadah, Antalyaspor formasıyla Galatasaray'a iki maçta iki gol attı.
        • Bafetimbi Gomis, bu sezon ligde rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan (109) ve en fazla isabetli şut çeken (32) isim.
        • Bu sezon ligde en fazla top kapan oyuncu Antalyaspor'dan Charles (42).
        • Bu sezon Süper Lig'de en az 15 maça çıkan savunmacılar arasında en yüksek pas yüzdesine sahip iki oyuncu Jason Denayer (%90,2) ve Serdar Aziz (%88,9).

        SAKAT / CEZALILAR

        Galatasaray: Fernando (sakat), Jason Denayer (sakat), Fernando Muslera (cezalı)

        Antalyaspor: William Vainqueur (sakat), Moestafa El Kabir (sakat), Zeki Yıldırım (sakat), Salih Dursun (sakat), Souleymane Doukara (cezalı)

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ