Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! 2 yıldız için kritik tarih: 9 Ağustos! - Galatasaray Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da geçtiğimiz sezon devre arasında Stoke City’ye 16 milyon Euro karşılığında sattığı Badou Ndiaye’nin bir an önce takıma katılması için gün sayılıyor.

        2

        Yeniden eski takımına giderek Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek istediğini İngiliz kulübüne ileten Senegalli oyuncu da Cimbom’a dönmeye hazırlanıyor.

        3

        Ancak Stoke City yönetimi işi ağırdan alarak son ana kadar bekleme kararı aldı. Oyuncusunu kiralamak yerine satmayı planlayan İngilizler, son çare olarak Ndiaye’yi 1 yıllığına kiralık gönderecek.

        4

        İngiltere’de 9 Ağustos’ta kapacak transfer dönemine kadar 27 yaşındaki oyuncusuna teklif gelmesini bekleyen Ada ekibi, istediği fiyatın gelmemesi üzerine Cimbom’un teklifine onay verecek.

        5

        Everton’un ilgilendiği ancak 16 milyon Euro seviyelerine çıkamadığı teklifi yetersiz bulan Stoke City yönetimi, bu tarihe kadar istediği rakamı bulmaması halinde oyuncusunu kiralık olarak gönderecek.

        6

        Ndiaye’yle her konuda anlaşan G.Saray yönetimi ise bekleyişini sürdürüyor. Ndiaye’nin takıma katılacağına kesin gözüyle bakan Cengiz yönetimi, 9 Ağustos’u bekliyor.

        7

        Öte yandan geçen yıl kiralık olarak forma giyen Jason Denayer’i de yeniden kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Belçikalı stoperi satmak isteyen Manchester City’yle görüşmelerini de bu tarihten sonra arttıracak.

        8

        Denayer’i 1 yıllığına daha kiralamak isteyen Cimbom’un elindeki en büyük koz ise Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ