Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! İşte Cimbom'un dev hedefi... - Galatasaray Haberleri
        1

        Ozan Kabak'ı Stuttgart'a sattıktan sonra eski oyuncusu Semih Kaya'yı Sparta Prag'dan kiralayan Galatasaray'da artık tek gündem forvet transferi...

        2

        Sarı-Kırmızılılar, çok uzun süredir peşinde koştuğu Alan Carvalho konusunda artık sona geldi.

        3

        Artan talepler yüzünden bir süredir bu transferi askıya alan Sarı-Kırmızılılar, önceliğini Benjamin Tetteh'e yöneltmişti.

        7

        Sarı-Kırmızılılar, golcü oyuncunun menajeri ile yaptığı görüşmelerde büyük mesafe kaydederken bu transferi bitirip tüm dünyada ses getirmeyi hedefliyor.

        8

        Çin'den ayrılmak isteyen Sambacı'nın kulübü Tianjin ile bonservis konusunda anlaşan Aslan'ın Pato ile de sadece imza parası konusunda pürüz yaşadığı öğrenildi.

        9

        Bu sorunun çözülmesi halinde tıpkı Alan gibi, Pato da resmen Galatasaraylı olacak.

        10

        TETTEH'TE SORUN BONSERVİS

        Alan Carvalho transferini bitiren, Pato'da da büyük yol kat eden Galatasaray, Sparta Prag forması giyen Benjamin Tetteh konusunda ise bonservis konusunda anlaşma sağlayamadı.

        11

        Avrupa'nın başka kulüplerinin de peşinde olduğu Tetteh için 7 milyon Euro'ya çıkan Sarı-Kırmızılılar, daha fazla para talep eden Çek ekibini şimdilik ikna edemedi.

        12

        Ancak yönetim, yıldız oyuncu için Sparta Prag'la görüşmelerini sürdürüyor.

        13

        Forvet konusunda dört koldan taarruz başlatan yönetim, Alan'ın yanına Pato ya da Tetteh'ten en uygun olanını getirmeye kararlı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ