Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11'i - Fatih Terim, Rize maçında ipleri sıkı tutuyor! GS - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’in 32. haftasında bugün Ç.Rize deplasmanına konuk olacak Galatasaray, geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ı 2-0 yenip averajla oturduğu liderlik koltuğunu bırakmak istemiyor.

        2

        Gelecek hafta puan puana olduğu 2. sıradaki M.Başakşehir’i kendi evinde ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, Rize deplasmanından 3 puanla dönerek Başakşehir maçına avantajlı çıkmanın hesaplarını yapıyor.

        3

        Kamuoyunca şampiyon ilan edilmelerinin takımına rehavet getirmemesi için ipleri sıkı tutan teknik direktör Fatih Terim, hafta boyunca oyuncularını uyardı.

        4

        Kalan maçlarda ciddiyetlerini korumaları gerektiğinin altını çizen deneyimli teknik adamın, “Henüz şampiyon olmadık. Gelecek hafta sahaya yine kazanmak için çıkacağız ancak beraberlik şansımızı da korumamız çok önemli... Bu yüzden İstanbul’a 3 puanla dönmek için elinizden geleni yapın. Bu maçı kazanarak hem geçen haftaki derbi galibiyetini taçlandıralım hem de gelecek haftaya lider çıkalım” ifadeleriyle öğrencilerine zorlu deplasman öncesi telkinlerde bulunduğu kaydedildi.

        5

        GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ ŞÖYLE:

        Fernando Muslera

        6

        Mariano