Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        HTTP/1.0 404 Not Found Cache-Control: no-cache, private Date: Thu, 28 Mar 2024 08:56:44 GMT HABERTÜRK - Sayfa Bulunamadı
        404
        Sayfa Bulunamadı
        5 saniye içinde ana sayfaya yönlendirileceksiniz.
        Beklemek istemiyorsanız tıklayın...
        Haberler Ekonomi Girişimcilik Geliştirdiği uygulama ile inovasyon ödülü aldı - Girişimcilik Haberleri

        İş makinaları sektöründen faaliyet gösteren Borusan Cat, artan dijitalleşme odağı paralelinde geliştirdiği yenilikçi uygulamalar ile uluslararası platformda ödül aldığını duyurdu. Şirkettenyapılan açıklamada, SAP Küresel İnovasyon Ödülleri’nde Borusan Cat’in Müneccim projesinin ‘Dijital Öncü’ (Digital Trailblazer) kategorisinde ödüle layık görüldüğü bildirildi.

        ‘Müneccim’ adı verilen yeni uygulamanın, uydu takibi sayesinde makineden gelen sinyaller ve alınan teknik bilgileri, yapay zeka ve robot teknolojisi ile işlediği ve olası bir makine arızasını önceden tespit ettiği açıklandı.

        Söz konusu iş modelinin, bakım onarım maliyetlerini azaltırken makinenin çalışma ömrünü de uzattığı kaydedildi

        Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Borusan Cat İcra Kurulu Başkanı Özgür Günaydın, "Bu ödülü Borusan Cat’in yenilikçi teknolojileri geliştirme ve uygulama konusunda kat ettiği büyük mesafenin uluslararası düzeyde tescil edilmesi olarak değerlendiriyorum. Müneccim, bizzat bizim geliştirdiğimiz, hem şirketimiz hem de müşterilerimiz için ciddi ölçeklerde fayda sağlıyor ve değer yaratıyor" dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ