Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da kiraladığı otomobili geri vermeyince canından oldu

        İsmet ACAR / BURSA

        Bursa'da önceki gece sırtında "Beni sadece Tanrı yargılayabilir" anlamında "Only God can judge me" dövmesi olan bir genç yol ortasında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Kimliği parmak izinden belirlenen gencin, kiraladığı aracı geri götürmeyince çıkan kavgada araç sahibi ve arkadaşları tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü belirtildi.

        "ONLY GOD CAN JUDGE ME" DÖVMESİ

        Demirkapı Mahallesi'nde önceki gece saat 01.00 sıralarında dağ yamaçlarından merkeze gelen yolun ortasında kanlar içinde bir kişinin yattığını gören vatandaşlar; hemen polise ve ambulansa haber verdi. Ekipler olay yerine geldiğinde, ensesi ile sırtından bıçaklanan kişinin öldüğü anlaşıldı. Savcının incelemesinde cesedin üzerinden kimlik çıkmazken, sırtında kimliğinin belirlenmesine yardımcı olabileceği düşünülen ve bir şarkının da sözleri olan ‘Beni sadece Tanrı yargılayabilir' anlamında "Only God can judge me" yazılı dövmesi olduğu dikkat çekti.

        KİMLİĞİ PARMAK İZİNDEN BELİRLENDİ

        Polis yaptığı araştırmada dövmeli gencin kimliğini kısa sürede parmak izinden belirledi. Ölen kişinin uyuşturucu suçundan poliste kaydı da bulunan 25 yaşındaki Gökhan Şen olduğu ortaya çıktı. Polis kimliği belirledikten sonra da cinayet şüphelisi olarak Şen'in arkadaşları oto kiralama işi yapan Volkan B. ile Ömer G. ve Hasan C. ile İkram A.'yı gözaltına aldı.

        Gökhan Şen'in üç ay önce Volkan B.'nin işyerinden kiraladığı aracı geri götürmediği, önceki gece Volkan B. ve arkadaşlarının kavga ettikleri Şen'in bu sırada bıçaklandığı belirlendi. Cinayet şüphelisi olarak dört kişi gözaltına alınırken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ