Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Pendik Kurtköy'de anne ve oğlu ölü bulundu

        Uzay KESMEN/ İSTANBUL

        İstanbul Kurtköy'de, 40 yaşındaki Nazlı C. ile 14 yaşındaki oğlu Metin C. evlerinde ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede, çocuğun annesini öldürüp daha sonra intihar etmiş olabileceği araştırılıyor.

        CAMDAN GİREN KIZI BULDU

        Pendik Kurtköy Mahallesi, Sena Sokak'taki olay, sitenin içerisindeki dairede saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, apartmanın giriş katında oturan 40 yaşındaki Nazlı C.'ye yakınları uzun süre ulaşamadı. Bunun üzerine, Nazlı C.'nin kızı kapıcı ile birlikte giriş katında bulunan daireye camdan girdi.

        Eve giren kadın, annesini evin koridorunda, kardeşini de yatak odasında buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde anne ile oğlunun olay yerinde öldüğünü tespit etti.

        Anne ve oğlunun evde ölü bulunduğu haberini alan akrabaları sitenin bahçesinde sinir krizleri geçirdi.

        ANNESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİĞİ İHTİMALİ ARAŞTIRILIYOR

        Olay Yeri İnceleme ekipleri cesetlerin bulunduğu evde inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemede, Metin C.'nin annesini öldürüp daha sonra intihar ettiği ihtimali araştırılıyor.

        Anne ve oğlunun cenazeleri yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

        GERİYE PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLARI KALDI

        Odasında başından vurulmuş halde bulunan 14 yaşındaki Metin C.'den geriye sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf kaldı. C., paylaştığı fotoğrafından paten kayıp şarkı söylerken görülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ