Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (11 Haziran 2019 Salı)
        1

        Yıldızlar özellikle keyifli bir gün olduğunu ve bazı güzelliklerin olabileceğini gösteriyor. Sabahları Ay zaten Terazi'de ve uyum ihtiyacı bizi normalden daha fazla etkileyecek. Güzellik ve sanat için takdir duygumuz artacak. Ay Terazi’ye geçiyor. Uyum için can atıyoruz. Sevgi ve beraberlik merkezli bir dönem. Duygusal bir durum içindesiniz ve bunu eşinizle birlikte paylaşmak istiyorsunuz - her zamankinden daha romantiksiniz. Terazi’deki Ay İkizler’deki Venüs’le açı yapıyor. Aile hayatı için umut verici gelişme ve yönleri hazırlıyor. Değişiklik ve uyumluluk duyguları hakim olacak. Aile hayatında anlaşmazlıklardan kaçınma eğilimi açısından önemlidir.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün günlük işlerinizde sizi zorlayacak bir kararla karşılaşabilirsiniz. Kararınızı verip fikrinizi belirtmeden önce tüm açılardan düşünüp olayı her açıdan tarttığınıza emin olun.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışma koşullarınızın iyileşeceği bir gündesiniz. Yönetimde bir değişiklik olabilir veya çalışma ekibinizde bir değişiklik olabilir. Bu değişiklik yanında size fırsatlar getirecek.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yaratıcı bir alanda, hoşunuza gidecek bişey yapacaksınız. Ama bunu yapmadan önce halletmeniz gereken muhtemelen muhasebe odaklı sıkıcı evrak işleri olacak, açıkçası bu sizi biraz bunaltacak.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklemediğiniz bir eleştiri alacaksınız, bunu çok üzerinize almayın. Bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınız, akrabalarınızla anlaşamayacağınız konular olacak. Ama bu durum size ileride kullanabileceğiniz yeni iletişim yöntemlerini öğretecek.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dünyadan Aslan’lara! Bugün uzay boşluğunda gibisiniz. Konsantre olmakta, odaklanmakta çok zorlandığınız bir gün. Biraz dinlenerek iş yapın, yoksa hata yapıp kafa üstü çakılmanız olası. Aman dikkat!

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün harcamalara dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi kaptırıp ihtiyacınızın ötesinde alışveriş yapma durumunuz olabilir. Sonradan pişman olmaktansa, iyi düşünüp tartmanızda fayda var.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha fazla maddi kazanç sağlama veya kariyer basamaklarını ikişer ikişer çıkmak için ilginç bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bir süredir aklınızda olan ama tam olarak oturtamadığınız bir fikir bugün ayağınıza gelecek.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bir arkadaşınıza aşk veya aile hayatıyla ilgili öğüt vermek istiyorsunuz ama fikirlerinizi kendinize saklamanız daha akıllıca olur. Gerçekleri duymaya hazır değiller ve bu nedenle aranızın açılması çok olası.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda ve yatırımlarınızla ilgili ani değişiklikler yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz, bu karar kulaktan dolma bilgilerle varmayın. Enine konuna araştırmanız faydanıza. Acele işe şeytan karışır, aman diyeyim.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bir yere yolculuk yapmayı düşünüyorsanız, dikkatli olmanızda fayda var. Herkesin kafası bir yerde ve dikkatleri çok dağınık, sizin yolunuza çıkıp ufak bir kazaya sebebiyet vermeleri olası görünüyor.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah çok keyifli kalkacaksınız, ama akşama doğru sebepsiz yere, kendinizi huysuz ve keyifsiz hissedebilirsiniz. Aile ve arkadaşlarınızla bir araya gelerek biraz aklınızı dağıtmanız size iyi gelecektir.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşınız aklınızı çelebilir, cüzdanınıza ve nefsinize hakim olmaya söz vermenize rağmen sizi harcama yapmanız konusunda ikna edebilir. Gerçekten o harcamayı yapmaya değer mi, sonradan kullanmayacağınız bir şeyse boşuna paranızı harcamayın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ