Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (31 Mayıs 2019 Cuma)
        1

        Sabah erken saatte Ay Koç’ta ilerlerken Boğa’ya geçiyor. 7.40’a kadar boşlukta kalacak ardından ilk görünüm Uranüs ile gerçekleşiyor. Huzur arayışı artsa da ilişkilerde hassasiyetler tetiklenebilir. İsteklerde ve zevklerde aşırılık, harcamalarda artış olası. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Nar çiçeği

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu finansal konularda hassasiyet olası. Yenilenme arzunuzun gerçekleşmesi için koşulların yeniden programlanması gerekebilir. Öneri kabul etmeden ilerlerseniz akşamüstü riskli yatırımlar, harcamalar olası.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaşamda bitişler ve yeni başlangıçlar dönemindesiniz. Bunu yenilenmek için imkan olarak değerlendirin. Gün boyu duyumsadıklarınız bunun habercisi olabilir. Kimliğinizi açığa çıkaran yaratımlar, fikirler ve duygulanımlar içindesiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün arayış içinde olabilirsiniz. Kendinize saklamak istediğiniz konuların ortaya çıkışıyla zorlanabilirsiniz. İfadede seçicilik önemli. Koşullar yeterince olgunlaşmadıysa riskli işlere ve yatırımlara girişmeyin.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yenilenmek için imkanlar gelişiyor. Zor koşulları geride bırakmak için duygusal karmaşaya düşmemek, objektif olmak önem kazanıyor. Eş zamanlı farklı programlara yetişmek durumunda kalabilirsiniz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yaratıcı geçmiş hesaplaşmalara takılabilirsiniz. Sosyal çevrede hassasiyetler gelişebilir. Öfkeli tutumlar açığa çıkabilir. Bedensel hassasiyetler yorgunluk olarak açığa çıkıyor. Kendinize özen gösterin.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Olayları kontrol etmekten çok akışın takipçisi olun. Destekleyici koşullar ve huzursuz süreçler peş peşe gelişiyor. Olumsuz fikirlere takılmadan akışta olmak önemli. Öğleden sonra olumlu koşullar gelişiyor.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu gerginlik yaratan olaylara dahil olup dengenizi bozmayın. Eski defterler açılabilir. Çözüp ilerlemek önemli. Yardımsever çabalarınızın doğru adrese gittiğinden emin olun. Başkalarının düşüncelerine çok takılmayın.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu bireysel ve profesyonel ilişkilerde birikmiş duygular açığa çıkabilir, temkinli olmak önemli. Arzuları gerçekleştirmek adına hırslı tutumlar gelişirse tepkiler sertleşebilir. Değişime direnmeden akışta olmak faydalı olur.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yaşamınızda bir döngünün sonlandığı hissi derinleşecek. Değişime direnmeden akışta ilerlemek faydalı olur. İş, sağlık ve rutinler alanınızda hassasiyetler gelişebilir. Gün boyu anlam arayışı ve huzur yaratma arzunuz eş zamanlı seyredecek.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu kafanızı karıştıran haberler alabilirsiniz. Biraz araştırma ile olayların aslını keşfedin, merakınızı uyandıran olaylar gelişebilir. Gün boyu dışa dönme ve sosyalleşme ihtiyacınız artabilir, öfkeli tutumlardan kaçının.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yaşamsal kabul ettiğiniz alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Aileden gelen gelenekleri dönüştürecek olaylar gelişebilir. Ruh beden dengesini koruyarak ilerlemek faydalı olur. Harcamalarda abartıdan kaçının.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu arzularınıza sıkıca sarılın. Kendinize koyduğunuz güven sınırlarını kaldırıp orijinal ve yaratıcı işler yapmak için imkanlarınız var. Zaman zaman huzur bozan koşullar olsa da dengeyi korumak önemli.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ