Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
         Yener Yalçın
        Yener Yalçın
        • Lizbon Seyahat etmeyi sevenlerin birkaç kez gitmelerine rağmen her ayrıldıklarında kendilerinden bir şeyler kaldığını hissettikleri şehirler vardır. Portekiz’in başkenti Lizbon işte böyle bir yer. Lizbon, tramvayları, evleri, dar sokakları, meydanları ve yaşantısıyla öyle güzel bir gösteri sunuyor ki gidenleri büyülüyor.
          6 ay önce
          DEVAMI
        • Adrasan Akdeniz’in bunaltıcı yaz sıcaklarında plajda püfür püfür esen rüzgarı sayesinde Adrasan, bugün binlerce yerli ve yabancı turistin tercih ettiği önemli bir tatil merkezi.
          7 ay önce
          DEVAMI
        • Phaselis Antalya’da günübirlik yapılacak en güzel aktivitelerin başında ne gelir derseniz, şüphesiz ‘Phaselis Antik Şehri’ni ziyaret’ derim.
          9 ay önce
          DEVAMI
        • Kalbimizi de aklımızı da aldı Portekiz seyahati planlarken mutlaka Porto’yu ilk sıraya alın. Nedenleri yazımızda...
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Antalya'nın gözdesi Suluada Antalya Adrasan’dan tekne turlarıyla ulaşılan Suluada, beyaz kumsalı, turkuaz deniziyle son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin gözdesi haline geldi. Adadaki biri büyük olmak üzere iki plaj, mağaralar, tatlı su kaynağı ziyaretçileri büyülüyor.
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Tek kelimeyle efsane: PATARA Antik şehriyle, kum tepeleriyle, uzun plajıyla, gün batımıyla, söylenceleriyle gezilesi, görülesi Patara insanı adeta büyülüyor.
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Adrasan koylar turu Adrasan’dan her gün düzenlenen ‘koylar’ rotasındaki tekne turu, her anında size sürpriz yaşatıyor. Işık oyunları yapan mağaralarda, kendinize ait havuz gibi sularda, yeşilin kucak açtığı koylarda denize ve doğaya adeta doyuyorsunuz.
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Rüzgarın şehri Adrasan Akdeniz’in bunaltıcı yaz sıcaklarında plajda püfür püfür esen rüzgarı sayesinde Adrasan, bugün binlerce yerli ve yabancı turistin tercih ettiği önemli bir tatil merkezi.
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Antik çağın da bugünün de gözdesi: PHASELİS Antalya’da günübirlik yapılacak en güzel aktivitelerin başında ne gelir derseniz, şüphesiz ‘Phaselis Antik Şehri’ni ziyaret’ derim.
          3 yıl önce
          DEVAMI