Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hülya Avşar: Sürekli iltifat geliyor - Magazin haberleri
        1

        Hülya Avşar (58), önceki akşam Kıbrıs'taki bir otelde sahne aldı. Ünlü sanatçı, gecede Melih Yazgan imzalı derin yırtmaçlı bir elbisesi giymeyi tercih etti. Konser sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, kendisine duyulan ilgiden rahatsız olmadığını ifade etti.

        2

        "SÜREKLİ İLTİFAT GELİYOR"

        Hülya Avşar, konuyla alakalı, "Abartı olmadığı sürece ilgiden rahatsız olmuyorum. Onun dışında her kadın güzel sözden hoşlanır. Bizim mesleğimizde mesela başka bir erkekten güzel söz duymasam bile boşluk hissetmiyorum. Çünkü sürekli iltifat geliyor." diye konuştu.

        3

        "TEKLİFLER HİÇ İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİL"

        Öte yandan daha önce de proje tekliflerini beğenmediğini dile getiren Avşar, "Birkaç teklif var ama hiç istediğim gibi değil. Set ortamını hep özleyeceğim ama onun dışında şu an çok iyiyim. 'Ekran' diye bir şey kalmadı. Herkes YouTube'da... Orada, burada ekranda olabiliyorsunuz." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "MANUKYAN'I OYNAMAK İSTERDİM"

        Gazetecilerin, "Hayatını canlandırmak istediğiniz birisi var mı?" sorusuna da yanıt veren ünlü isim, "Ben Manukyan’ı çok oynamak isterdim. Senaryosu yazıldı ama izin vermediler. Gerçekten onu oynamak isterdim." diye konuşmuştu.

        MATILD MANUKYAN HAKKINDA

        Aristokrat bir aileden gelen Matild Manukyan, "Notre Dame de Sion"u bitirdikten sonra terzilik ile iş hayatına başladı. Bir dönem eşinin ölümü dolayısıyla oğlu ile tek başına kalıp, sosyete terziliğine soyundu.

        Karaköy'de kiraya verdiği, babasına ait binaların kirasını ödeyemeyen genelev işletmesinden birine ortak olarak genelev patroniçeliği işine girdi. Manukyan, daha sonra işlettiği genelev sayısını 37'ye çıkardı.

        Genelevlerden kazandığı paraları gayrimenkule dönüştürerek, ailesinden kalan gayrimenkul sayısını artıran Matild Manukyan, 6 kez vergi rekortmeni olarak çeşitli ödüller aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ