Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Işıl Reçber, Rüştü Reçber ve koronavirüsle ilgili açıklamalar yaptı: "İlk 72 saat çok zordu" - Futbol Haberleri

        28 Mart'ta koronavirüs teşhisiyle hastaneye kaldırılan ve tedavisine başlanan eski milli kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber koronavirüsle ilgili açıklamalar yaptı. Reçber, geçen 3 günü, tedaviyi ve yaşadıklarını anlattı. Reçber'in açıklamaları şu şekilde:

        "72 saatimiz zordu inşallah daha iyi olacağız gönülden bizimle olan herkese sonsuz teşekkürlersevgiler... Boyut değiştirmiş, insan bünyesinin tanımadığı yeni bir virüs ile üstün yaratılmış canlının savaşı bu. Belirtileri normal soğuk algınlığı olarak görmeye ısrar etmeyin. Öyle ise şanslısınız, değilse vakit kaybedersiniz. Her şeyde olduğu gibi erken teşhis çok önemli. Boğazdaburunda günlerce takılmıyor, hızlıca sevdiği bölgeye ilerliyor. Yani akciğerlereve anında hızlıca konaklıyor, çoğalıyor, zatürre başlıyor. Sonra İlk 72 saat çok kritik"

        "Ateş günlerce saatlerce sıtma nöbeti gibi soğuk soğuk. Daha önce yaşanmamış, hissedilmemiş görülmemiş, tuhaf belirtiler, ağır halsizlik, yorgunluk. Gri renk ten ve dudak. Hızlı nefes alıp verme, nefes darlığı, sürekli bitmeyen konuşturmayan öksürük, düzensiz nabız. Devlet protokolü, özel ilaçlar, diğer tedavi ve cihazlar evinden ailenden uzak zorlu mücadele. Sevmediniz bunları belki ama ışık olsun aşama aşama yaşadıklarımız.. Benim net gözlemlerimle. Medyatik olanlar göz önünde ama ne yazık ki hastaneler full herkesin ailesinden sevdiklerinden birileri var. Her şey insanlar için. Bugün bize yarın size Allah korusun. Sakin ve evde olmaya devam"

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ