Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kadın yeni sezon ne zaman başlayacak? Kadın dizisi yeni sezon fragmanı ve yeni sezon tarihi...

        Kadın'ın sezon finalinde etkileyici anlar yaşanırken, Sarp ile Doruk karşılaşması tüm sezona damga vurmuştu. Kadın yeni bölüm fragmanında ise Doruk Bahar'a babasını gördüğünühaber veriyor.Sarp'ta bu karşılaşmadan bir hayli etkilenmiş. Çünkü Sarp da Bahar ile çocukların mezarını kazıyor. Kadın'da gerçekler ortaya çıkacak mı? Kadın yeni sezon bölümleri ne zaman başlıyor?

        KADIN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

        Kadın dizisinin yayınlandığı kanaldan henüz dizinin 2. sezona başlayacağı tarih açıklanmadı. Açıklandığı zaman haberimizden öğrenebilirsiniz.

        KADIN DİZİSİ 2. SEZON FRAGMANI

        REKLAM

        KADIN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

        Kadın, hayatın içinde iki çocuğunun ağırlığını ve sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan, onları fakirliğin ve yaşam mücadelesinin içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarına kendini siper ederek korumayı başaran bir annenin, Bahar’ın öyküsü. Annesi tarafından sekiz yaşındayken terkedilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybeder ve hayatta yapayalnız olduğunu düşündüğü günlerde delicesine bir aşkla bağlandığı Sarp’la tanışır. Ancak mutlu bir evliliğin ve iki çocuğun ardından beklenmedik şekilde hayatını kaybeden Sarp, Bahar’ın geçmişe borcu ve bağlantısı olmuştur. Onun anıları, onunla yaşadıklarını her gün yeniden yaşamakta ve kalbini başka birine kapatmıştır. Ancak onu sekiz yaşında terk eden annesinin ve ailesinin hayatına yeniden girişi, taşınmak zorunda olduğu yeni mahallesi onun önünde beklenmedik kapılar açacaktır. Kadın, yaşam mücadelesini sırtlamış kadınların hayatlarını sade bir gerçeklikle ekrana taşıyor.

        REKLAM

        KADIN DİZİSİ OYUNCULARI

        Özge Özpirinçci

        Caner Cindoruk

        Bennu Yıldırımlar

        Ayça Erturan

        Ece Özdikici

        Şerif Erol

        Seray Kaya

        Feyyaz Duman

        Devrim Özder Akın

        Kübra Süzgün

        Ali Semi Sefil

        Haberi Hazırlayan: Tuba Fıçıcı
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ