Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kanye West tanınmamak için maske taktı - Magazin haberleri
        1

        Adını kısa bir süre önce resmi olarak 'Ye' diye değiştiren rapçi Kanye West, geçtiğimiz gün New York'taki JFK Havalimanı'nda görüntülendi. Tanınmamak için kafasını tamamen kaplayan plastik bir maske takan West, bu çabasına rağmen yine de başarılı olamadı.

        2

        "KORKU FİLMİNDEN ÇIKMIŞ GİBİ"

        44 yaşındaki Kanye West, ürpertici aksesuarını siyah bir beyzbol şapkası, aynı renkte olan deri ceketi, kot pantolonu ve güneş gözlüğüyle kombinledi. West'in bu görüntüsü "Korku filminden çıkmış gibi" şeklinde yorumlandı.

        3

        Havalimanında görüntülenmesinin ardından Kanye West'in görüştüğü ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın bir dönem avukatı olan Michael Cohen, rapçinin korumalar olmadan özgürce gezebilmek ve tanınmamak için maske taktığını söyledi.

        4

        ŞUBAT AYINDA BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI

        Öte yandan 2014 yılında rapçi Kanye West ile nikah masasına oturan reality show yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz şubat ayında eşine boşanma davası açmıştı.

        5

        23 MİLYON DOLAR ÖDEDİ

        People dergisinin haberine göre; Kardashian, West'in de içinde yaşadığı Kaliforniye eyaletinin Hidden Hills şehrinde yer alan malikaneyi, eşine 23 milyon dolar ödeyerek satın almıştı.

        6

        Kim Kardashian'ın, evin kendi değerine 20 milyon dolar, içindeki mobilya ve aksesuarlara ise 3 milyon dolar ödediği öğrenildi. Malikane, Ocak 2020'de bağımsız bir eksper tarafından değer biçilmişti.

        7

        Kardashian ve West, evi 2014 yılında 20 milyon dolara satın almıştı. Belçikalı mimar Axel Vervoordt ile anlaşan çift, malikaneye beyaz rengin hakim olduğu özel dekorasyon yaptırmıştı. İkilinin; North, Saint, Chicago ve Psalm adında dört çocuğu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ