Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'nın değişmezi: Trezeguet - Kasımpaşa Haberleri
        1

        Turgay Ciner'in oğlu Mehmed Fatih Ciner, Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldızı Trezeguet ile birlikte...

        2

        Süper Lig'de 2018-2019 sezonun sona ermesinin ardından, Kasımpaşa'nın yıldızı Trezeguet, lacivert-beyazlı ekibin ligde en fazla süre alan oyuncusu oldu.

        3

        Süper Lig'deki 34 maçın hepsine ilk 11'de başlayan Mısırlı hücum oyuncusu, toplam 3 bin 55 dakika sahada kaldı.

        4

        Kasımpaşa formasıyla bu sezon 9 gol, 10 asistlike performans sergileyen ve takımın en istikrarlı oyuncusu olan Trezeguet, adeta değerine değer kattı.

        5

        GEÇEN SENE TRANSFER OLMUŞTU

        Lacivert-beyazlı kulübün, 2017-2018 sezonunun başında Belçika temsilcisi Anderlecht'ten kiraladığı yıldız oyuncunun geçtiğimiz sezon ise 2 milyon Euro'ya bonservisi alınmıştı.

        6

        Türkiye'de ter döktüğü 2 sezonda da adından söz ettiren Trezeguet, ilk sezonunda 33 resmi maçta 16 gol ve 8 asist, ikinci sezonunda ise 38 resmi maçta 9 gol ile 10 asistlik katkı vermişti.

        7

        İNGİLİZLER PEŞİNDE

        Lacivert-beyazlı takımda çıktığı toplam 71 maçta 25 gol atan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, birçok İngiliz ekibinin transfer listesinde yer alıyor.

        8

        Özellikle 3 yıl aradan sonra yeniden Premier Lig'e yükselen Aston Villa başta olmak üzere birçok İngiliz kulübü, Mısırlı oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

        9

        24 yaşındaki Mısırlı futbolcu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan "Trezeguet", France Football dergisi tarafından düzenlenen oylamada mart ayının en değerli Afrikalı oyuncusu seçilmişti.