Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Kısa süreli kiralama başlattı - otomobil haberleri - Otomobil Haberleri

        Filo kiralama şirketi LeasePlan, kısa dönemli kiralama yapmaya olanak sağlayan yeni hizmeti EsnekPlan’ı hayata geçirdiği. Yapılan açıklamaya göre, her ölçekten işletmenin dönemsel ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt vermek için sunulan EsnekPlan, 1 aydan başlayan ve bunun katları olarak belirlenen sürelerde operasyonel kiralama hizmetine olanak sağlıyor.

        EsnekPlan hizmetiyle LeasePlan Türkiye’nin araç havuzu içerisinden ihtiyacına en uygun segmentteki aracı seçen şirketlerin, sabit bir kira bedeliyle aylık kiralama yapabildikleri kaydedildi. En az 1 ay kiralama süresi ile başlayan bu hizmette firmaların ihtiyacı sona erdiğinde ise herhangi bir erken iade bedeli ödemeden iade işlemini gerçekleştirildikleri belirtildi.

        Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay, “Esneklik ve anlık değişebilen ihtiyaçların arttığı günümüz şartlarında EsnekPlan ürünümüzü, işletmelerin ihtiyaçlarını hızlıca çözebileceği ve dilediği zaman ekstra bir bedelle karşılaşmadan kiralama hizmetini sona erdirebileceği bir çözüm olarak sunuyoruz. EsnekPlan, yol yardım, ikame araç, lastik, muayene, hasar yönetimi, vergi yönetimi gibi birçok operasyonel hizmeti sunuyor işletmelere. LeasePlan Türkiye olarak dijitalleşen ve özellikle yaşadığımız salgın döneminde ihtiyaçları yeniden şekillenen dünyaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ