Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazal Kaya aşçılık eğitimi alıyor

        Esin ÖVET / HABERTURK GAZETE

        Oyuncu Hazal Kaya, bir dönem dizilerin aranılan ismiydi. Ama duyduğum kadarıyla bugünlerde pasta, börek, çörek yapıyor. Daha doğrusu kiminle konuşsam pasta, börek, çörek, yemek yapıyor. Sabah 09.00’da başlıyor, 18.00’e kadar eğitim alıyorlar haftanın beş günü. Sonra da onları oturup bir güzel yiyorlar.

        Çünkü herkes, son yılların moda mesleği olan aşçılık kurslarına akın ediyor. En popüler kurs ise MSA. Fiyatları el yakıyor ama sundukları imkânlar herkesi cezbediyor. 28 bin TL’den başlayan ücretlerle dört ay eğitim ve dört ay staj dönemi vaat ediyorlar. Ve gerçekten birçok kişi bu kurslara gitmek için sırada bekliyor. Etrafımda dört arkadaşım bu kurstan mezun. İki arkadaşım da şu ara okula devam ediyor. Her gün Snapchat’ten, yaptıkları yemeklerin fotoğraflarını paylaşıyorlar. Kadınlar daha çok ekmek, pasta, börek bölümünü seçerken erkekler dünya mutfağını tercih ediyor. Hazal Kaya da pasta bölümünde.

        Eminim Hazal Kaya’nın da birçok kişi gibi hayali, “İleride küçük bir yere göç ederim. Ve orada kendime dükkân açarım” olmuştur. Çünkü genelde herkesin böyle bir hayali var. Ve tabii oyuncu da olsanız, şöhret ve ünlü de ikinci bir mesleğinizin olması artık şart.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ