Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Salman Khan, uzun çalışma saatlerini tecavüzle bir tuttu

        Bir güreşçiyi konu alan yeni filmi 'Sultan'la ilgili konuşan Salman Khan, “Filmi çekerken 6 saat boyunca, çok fazla şey kaldırıyor ve itiyorum. Benim için zordu çünkü aynı 120 kg'lık adamı 10 kere 10 farklı açıdan kaldırmam gerekiyordu. Çekimler bitip ringden çıkarken tecavüze uğramış bir kadın gibi hissediyordum. Düz yürüyemiyordum” ifadelerini kullandı.

        Türkiye’nin Indian Express gazetesinden aktardığı habere göre; 50 yaşındaki oyuncu ayrıca, kadınları kendisine sigara, Alkol ve kahveyle eşlik eden ‘yardımcılar' olarak tanımladı.

        Toplu tecavüzlerin çok sık yaşandığı ve çeşitli yasalarla bu vakaların önüne geçilmeye çalışıldığı Hindistan'da bu ifadeleriyle büyük tepki çeken Khan, sosyal medyada da protesto edildi. Kullanıcılar #InsensitiveSalman (Düşüncesiz Salman) etiketi altında tepkilerini dile getirdi. Ulusal Kadın komisyonu (NCW) de Salman Khan'dan özür talep etti.

        Beklenen özür, aktörün babası Salim Khan’dan geldi. Oğlu adına özür diley Khan, "Salman'ın söyledikleri yanlış. Ancak kötü niyetli söylemedi" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ