Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin EXPO 2016 Antalya'da romantizm, türkü ve coşku bir arada

        EXPO 2016 Antalya’da konser veren Volkan Konak, hareketli türkülerle amfi tiyatroyu coştururken, Berksan sevilen şarkılarıyla hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Zerrin Özer ve Kutsi ise romantizm rüzgarı estirdi. EXPO 2016 Turkcell büyük amfi tiyatroda Kral FM’in program yapımcılarından sevilen isim Gezegen Mehmet’in sunumlarıyla renklenen gecede ilk olarak Kutsi sahne aldı.

        Dillerden düşmeyen şarkıları ve söz yazarlığındaki başarısının yanı sıra oyunculuk performansıyla da beğeni toplayan Kutsi, Expo 2016 büyük amfi tiyatroda sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahnede ağırlıklı olarak romantik parçalar seslendien Kutsi, duygu dolu anlar yaşattı.

        EXPO 2016 Antalya’da sahne almasında emeği geçenlere teşekkür eden Kutsi, "Burada şarkı söylüyoruz, şarkılarımızı sizinle paylaşıyoruz. Bu paylaşım benim için çok önemli. Bir nebze de olsa gönüllere su serpiyoruz. Şu yaşadığımız acı dolu günlerde şehit ailelerine başsağlığı ve saygılarımı iletiyorum" dedi.

        VOLKAN KONAK, KARADENİZ RÜZGARI ESTİRDİ

        Kutsi’nin ardından sahneye çıkan Karadeniz türkülerinin güçlü sesi Volkan Konak da EXPO 2016 Antalya’da Turkcell büyük amfi tiyatroda 5 bin kişiye seslendi.

        Sahnede Karadeniz rüzgarı estiren 'Rüzgarın Oğlu', şarkı aralarında seyircilerle sık sık konuştu. Konak, dinleyenlerine olan sevgi ve saygısını şu sözlerle anlattı:

        "Hiçbir zaman sahte duygularla size seslenmedim. Anne sütü gibi gürül gürül kutsal duygularla, yârin yanağı kadar yumuşacık duygularla, Anadolu sevdası gibi yaman mı aman duygularla. Biz de sahte duygu yok. Biz de duruma göre pozisyon almak yok. Biz kitabı ortadan açanlardanız."

        Volkan Konak, hareketli türkülerle amfi tiyatroyu coşturdu. Ünlü sanatçının yaptığı esprilerle gülen vatandaşlar, 'Mimoza Çiçeği', 'Yarim Yarim', 'Dostum Dost' gibi parçalarda ise duygu dolu anlar yaşadı.

        ZERRİN ÖZER DUUYGULANDIRDI

        Türk pop müziğinin güçlü sesi Zerrin Özer ise EXPO 2016 gösteri salonunda sahne aldı. Geçirdiği rahatsızlık sonrası uzun süre tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalan Özer, şarkılarını bir süre ayakta seslendirirken zaman zaman da sahnedeki koltuğa oturdu. Sevenlerinin dualarıyla ayakta kalmayı başardığını söyleyen sanatçı, "Ben sizi çok özledim. Biliyorsunuz ben bir rahatsızlık geçirdim, 3 kez ameliyat oldum. Şimdi yavaş yavaş sizlerin sevgisiyle böyle ayakta duruyorum" dedi.

        Konser boyunca eskimeyen şarkılarını söyleyen Zerrin Özer, 'Hani Dünya Tatlısı', 'İftira', 'Kıyamam' gibi sevilen şarkılarını konseri izleyenlerle birlikte söyledi. Zerrin Özer’e sanatçı dostu Kutsi de destek verdi. Kutsi, Turkcell amfi tiyatrodaki konserinin ardından Zerrin Özer’in sahne aldığı gösteri salonuna gitti. Özer ve Kutsi 'Kar Beyazdır Ölüm' isimli parçayı birlikte seslendirdi.

        Zerrin Özer’in ardından sahneye çıkan Berksan ise 'Çilek', 'Unutamam', 'Bay Bay' gibi parçalarla izleyenleri coşturdu. Sempatik tavırlarıyla özellikle genç kızların ilgi gösterdiği Berksan, hareketli şarkılara ağırlık verdiği konserinde ilgiyle izlendi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ