Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gülben Ergen'den ülkücüleri kızdıran mesaj

        Özgecan Aslan 'ın katili Suphi Altındöken'in resmini paylaşan Gülben Ergen ülkücüleri kızdıran şu sözleri yazdı;

        -"Kıza tecavüz ettiğin yüzün, işkence bakan gözün, o birleştirdiğin parmaklarınla mı kestin Özge yi! O parmaklarınla mı yaktın sonra!Neslin kurusun".

        Gülben Ergen 'in 'ülkücülerin el işareti' üzerinden yaptığı bu yorum sonrasında instagram bir anda karıştı. Ergen'e tepki mesajları yağdı.

        Gülben Ergen tepkiler üzerine bu kez şu twiti attı;

        -Katilin sembolüne takılanlar ayıpların en büyüğü size. Bir can gitmiş,ülke ayağa kalkmış,konu kadın cinayetleri, vahşet. Neyin derdindesiniz?! Cinayetin şeklini, elinin sembolünü sorgulayarak bi yere varamazsınız. Aranmayı benim üzerimden yapanlar aradığınız bende yok! Başka yere!

        MEHMET ASLAN TEPKİ GÖSTERDİ

        MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı oyuncu Mehmet Aslan , Gülben Ergen 'e ilk tepkiyi veren kişi oldu. Mehmet Aslan Instagdam hesabından ülkücü işareti yapan çocukların fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı;

        - "Şimdi bu yavrular cani mi? Sapık mı? Canavar mı? Bu parmaklar suçlu mu? Hayır tam tersi onlar bu ülkenin geleceği, gerçek teminatı. İşte şimdi birleştirdikleri parmaklarla ileride sanata, ilime, bilime imza atacaklar; tüm önyargılara ayrımcıilara müfterilere rağmen!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ