Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray KARAR VERİLDİ! Marcao'ya kadro dışı ve para cezası! Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın Giresunspor'u 2-0 yendiği maçta takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran ve kırmızı kart gören Marcao kadro dışı bırakıldı. Habertürk Spor'dan Ayhan Şensoy'un haberine göre; sarı-kırmızılı yönetim yıllık 1 milyon 200 bin Euro kazanan Brezilyalı oyuncuya maaşının onda biri olan 120 bin Euro para cezası vermeyi planlıyor. Savunması alınan Marcao yaptığı hareketten çok pişman olduğunu söyledi.

        SATILMA İHTİMALİ YÜKSEK

        Marcao'ya İtalya Serie A'dan bir kulübünün 12 milyon Euro'luk teklif yaptığı belirtildi. Galatasaray yönetimi teklifi değerlendirirken teknik direktör Fatih Terim ise kararsız. Marcao'ya kızgın olan Terim bir süre bekleme kararı aldı. Ancak Marcao'nun satılma ihtimali oldukça yüksek.

        REKLAM

        TAKIM ARKADAŞLARI DA KIZGIN

        Öte yandan takım arkadaşları da Marcao'ya kızgın. Kaptan Arda Turan başta olmak üzere birçok oyuncu Brezilyalı stopere tepki gösterdiği öğrenildi.

        RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

        Galatasaray, Marcao'nun çalışmalarını tedbiren takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararını alındığını duyurdu. Galatasaray'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

        "Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş Yönetim Kurulu olarak, oyuncumuz Marcos do Nascimento Teixeira’nın tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararını almış bulunmaktayız.

        2021-2022 sezonu profesyonel futbol disiplin yönetmeliği uyarınca oyuncumuzun savunması alındıktan sonra nihai olarak idari ve mali ceza oyuncumuza tebliğ edilecektir"

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ