Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam MARKA Konferansı'nın 19'uncu Yılında Zeka ve Duygu Dolu Konferans Deneyimi - İş-Yaşam Haberleri

        Lider konferans kuruluşu Yürekli'nin Yapı Kredi World ana sponsorluğunda düzenlediği MARKA 2018 konferansı, 12-13 Aralık'ta Hilton İstanbul Bomonti'de, 2000'e yakın iş liderinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

        MARKA Konferansı'nda bu yıl 70'i aşkın yerli ve yabancı konuşmacı yer alacak. Büyük mucit Jaron Lanier, Avrupa'nın en ünlü etik hacker'ı Jamie Woodruff, moda dünyasına yön veren ünlü modacılar Roland Mouret, Alice Temperley ve Philipp Plein, müzik dünyasının yıldızı Yalın, edebiyatçı Ahmet Ümit, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, çağdaş sanatçı Refik Anadol, stand-up'çı Kaan Sekban, Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera gibi konuşmacılar MARKA 2018 sahnesinde olacak.

        REKLAM

        "DAHA İLERİ VE DAHA YÜKSEĞE GİTMEK İÇİN..."

        Bu konferansın iş dünyasının yakın geleceğine şekil veren en güçlü fikir platformu olduğunu belirten Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör MARKA 2018'i şöyle anlatıyor: “MARKA Konferansı'nın özgün kimliği benzersiz karakteristiği yavaşlamaya veya durmaya izin vermiyor, daha ileri ve daha yükseğe gitmek için belirgin bir yol çiziyor. Katılımcılarımız MARKA 2018'de eşsiz bir beyin ve ruh tazelenmesi yaşayacak. Bu yıl içerik ve deneyimlerde zeka ve duygu ön planda olacak. Bu iki özelliğin kesişme alanlarının ustalıkla işlenmesi sayesinde katılımcıların yaratıcı, keskin düşünce üretme becerisi üst seviyede tetiklenecek.”

        18 YILDA 700 KONUŞMACI 27 BİN KATILIMCI

        MARKA Konferansı geride kalan 18 yılda 700 konuşmacının, 27 bin katılımcıya seslenmesini sağladı. Ve her dinleyicinin fikir dünyasında bir iz bıraktı. Bu yıl iki gün içerisinde 70'i aşkın konuşmacı, katılımcılara seslenecek. MARKA Konferansı, konferans tarihine kadar her hafta yeni isimler açıklamaya devam ediyor. Bu yıl yine çıtayı yükseltme sözünün arkasında duracak: 2018, içerik açısından en güçlü yıllardan biri olacak.

        MARKA KONFERANSI'NDA YILDIZLAR GEÇİDİ

        19 yıldır moderatörlüğünü BJ Cunningham'ın yaptığı MARKA Konferansı'nda yer alacak çarpıcı konuşmacıların bir kısmı şöyle:

        Teknoloji Mucidinden Sosyal Medyadan Uzak Durma Manifestosu:Jaron Lanier

        Adının Peşine Düşen Modacı:Roland Mouret

        Katılımcı İş Başında: İçimizdeki Dedektifi Keşfetmek: Ahmet Ümit

        REKLAM

        Etik Hacker'dan Paranoyak Bir Seans: Siber Tehlikeden Korunma Yolları: Jamie Woodruff

        Modada Sürdürülebilirlik ve Kalıcılık:Alice Temperley-Dylan Jones

        Lüksün Kalıplarını Kıran Modacı:Philipp Plein

        Mavi”nin kıvancı, Kıvanç'ın “Mavi”si:Kıvanç Tatlıtuğ-Cüneyt Yavuz

        Kaledeki “Yalnız Adam”: Takımın Sakin Gücü:Fernando Muslera

        Konforsuzluğun Gücü: Farrah Storr

        Bir Mizah Markasının Yükseliş Hikayesi:Kaan Sekban

        Gerçek Rekabet Avantajı: Yapay Zeka Değil Kıvrak Zeka:Sani Şener

        Umut Ederek Yolculuk, Varmaktan Daha Güzeldir:Agah Uğur

        Yapay Zeka ve İnsan Zekası Sanatta Buluşuyor:Refik Anadol

        Kapanış: “Eski Aşk” Terapisi: Yalın

        SIFIR ATIK İLKESİYLE TASARLANAN KONFERANS SALONU

        MARKA 2018'in içeriğiyle beraber projeleri de dikkat çekici. MARKA 2018 Konferans salonu çevreci tasarım anlayışı bu projelerden biri. Konferans salonunu 'Sıfır Atık' ilkesiyle tasarlayarak MARKA Konferansları yine bir ilke imza attı. Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör bu önemli projeyi şöyle anlatıyor: “MARKA 2018 Konferans salonunda göreceğiniz hiçbir malzeme konferans bitince çöp üretmeyecek; hepsi sökülüp yeniden kullanılmak üzere planlandı, tüm tasarım süreci buna göre yönetildi. Kurumsal etkinliklerde bu yaklaşımın bir ilke haline getirilebileceğini göstermek istedik. Türkiye'nin tüm markalarına ilham vermesini diliyoruz.”

        'ÇUKUR' MARKA KONFERANSI'NDA

        Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner’in moderatörlüğünde; Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin sevilen karakteri İdris’i canlandıran oyuncu Ercan Kesal ve dizinin senaristi Gökhan Horzum konferansın ikinci günü bir oturum gerçekleştirecekler.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ