Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe SON DAKİKA transfer haberi! Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse İstanbul'a geldi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse, İstanbul'a geldi.

        Sarı-lacivertlilerin yeni sezon öncesinde kadrosunu kuvvetlendirme çalışmaları kapsamında bu sezon yaptığı ilk önemli transfer olan 31 yaşındaki Alman futbolcu, akşam saatlerine doğru İstanbul Havalimanı'na indi.

        Kulüp görevlilerinin karşıladığı Kruse, genel havacılıktan özel araçla ayrıldı.

        ÇUBUKLU'YU GİYDİ!

        Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı ve transferini açıkladığı Alman golcü Max Kruse, sarı-lacivertli formayı giydi. Bugün İstanbul'a gelen Max Kruse, sarı-lacivertli kulübü ziyaret etti.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Max Kruse'yi kulüpte yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ile sportif direktör Damien Comolli karşıladı. Fenerbahçe formasını da giyen Max Kruse, bir süre sohbet etti.

        Fenerbahçe'den yapılan açımlada şu ifadeler yer aldı: "Kulübümüzün anlaşmaya vardığı ve ön sözleşme imzaladığı Alman milli futbolcu Max Kruse İstanbul'a geldi. Alman futbolcu, ön sözleşmeyi Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile imzalamıştı. Werder Bremen kulübü ile sözleşmesi sona ermekte olan futbolcu Max Kruse akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'na indi. Max Kruse'yi Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Damien Comolli karşıladı."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ