Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Meryem İrem Şahin'in sırrı ortaya çıktı ! Estetikliymiş
        1

        AYTEKİN TEKER / ateker@haberturk.com

        Popçu Edis'in (31) Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin (26) ile öpüşürken çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

        2

        Edis, geçtiğimiz yıl Ekim ayında Maçka'daki bir mekanda eğlenmiş ve sarışın bir kadın ile dudak dudağa öpüşürken objektiflere takılmıştı. Kimliği merak edilen güzelin ise Meryem İrem Şahin olduğu öğrenilmişti.

        3

        BURUN AMELİYATI OLDU

        Bir süredir adı ünlü şarkıcı ile anılan Meryem İrem Şahin'in büyük değişiminin ardında estetik operasyon çıktı. Burnundan ameliyat olan Şahin'in yüzündeki farklılık dikkatlerden kaçmadı.

        4

        EVDE KRİZ ÇIKTI

        Edis ile çekilen görüntülerinin basına yansımasının sonrasında anne Didem Şahin'in bu duruma çok sinirlendiği ileri sürülmüştü. Komşularının iddiasına göre; Anne-kız İstanbul Levazım'daki evlerinde bir tartışma yaşadı. Anne Şahin, davranışlarına dikkat etmesi hususunda kızını uyardı.

        5

        "ONLARIN HAYATINA KARIŞMIYORUM"

        Geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülenen Selami Şahin ise, "Çocuklarım büyüdü, onların hayatına karışmıyorum. Evlatlarım benimle arkadaş gibidir. Onlar karar verir ben ise karşılarım." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Selami Şahin-Didem Şahin çiftinin, kızları Meryem İrem dışında, Lider ve Emirhan adında iki oğlu var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ