Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Muslera, Nagatomo ve Diagne'den Başakşehir sözleri! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Kayserispor'u 3-1 yenip şampiyonluk yarışındaki takibini sürdürürken 3 yıldızdan bu amansız takip hakkında açıklamalar geldi. Fernando Muslera, Yuto Nagatoma ve Mbaye Diagne, Başakşehir'in puan kaybedeceğine inandıklarını belirterek şampiyon olabileceklerini söylediler.

        NAGATOMO: "BAŞKA BİR TAKIMI DÜŞÜNMEMELİYİZ"

        "İki ay sonra tekrar sahalara dönmek kolay değil.Ancak ben sakatlık dönemimi çok iyi bir şekilde geçirdim. Doktorlarımıza, fizyoterapistlerimize, kondisyonerlerimize çok teşekkür ederim. Tekrar sahaya döndüm ve gol attım, çok mutluyum. Başka bir takımı düşünmekten ziyade kendi takımımızı düşünmemiz gerekiyor. Her maçımız çok önemli. Hiçbir zaman bırakmadan, hiçbir zaman pes etmeden devam etmeliyiz."

        REKLAM

        MUSLERA: "RAKİBİN SONUÇLARINA BAKIYORUZ"

        "Şu an her şey kendi elimizde değil, rakibin sonuçlarına bakıyoruz. Bize düşen kazanarak devam etmek. Futbolda neler olabileceğini Şampiyonlar Ligi'nde bu hafta gördük. Zor maçlar var, derbi var ama hepsini kazanarak gitmemiz gerekiyor."

        DIAGNE: "BAŞAKŞEHİR DE PUAN KAYBEDECEK"

        "Bugun için çok mutluyum. 3 puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra 5 maçımız kaldı, hepsini kazanmak istiyoruz. Başakşehir'in de bu süreçte puan kaybedeceğini düşünüyorum. Her geçen gün performansımı daha da arttıracağım. Elimden gelen maksimum şeyi yapıyorum. İlerleyen süreçte daha iyi olacağımı düşünüyorum. Gollerimden daha önemlisi şampiyon olmamız."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ