Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya'dan 'okulun ilk günü' pozu - Magazin haberleri
        1

        'Cümbür Cemaat Aile' dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan ancak yaklaşık sekiz ay önce yollarını ayıran Mustafa Üstündağ-Ecem Özkaya çifti, bir araya geldi.

        2

        İkili, birinci sınıfa başlayan oğulları Ahmet Kaan'ı okulun ilk gününde yalnız bırakmadı.

        3

        Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Muro karakteriyle tanınan Üstündağ, eski eşi ve oğlu ile çekilen karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        Mustafa Üstündağ'ın "Seni bu hayatta annen kadar sevecek ; baban kadar merak edecek kimse yoktur aslan oğlum..." notunu düştüğü paylaşım kısa sürede 25 binden fazla beğeni aldı.

        4

        Ecem Özkaya ise oğlunun bu karesini şu not ile yayınladı:

        Sosyal mesafeli, mini mini bir '1' bırakıyorum buraya. Gazı kaçmış heyecanlar değil; en gerçeğinden, en zıpırından, en terlisinden, en meraklısından... Nice okul yılların olsun yavrum. Sağlık, mutluluk, umut, başarı, azim ve hataların en yakın dostların olsun...

        5

        Öte yandan Üstündağ, Ecem Özkaya ile 10 yıllık evliliğini yaklaşık yedi ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

        6

        43 yaşındaki oyuncu, Özkaya ile yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdıklarını dile getirmişti.

        7

        Üstündağ, sosyal medya hesabından yayınladığı ortak açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

        Kamuoyuna duyuru; 2010 yılında başlayan evliliğimizi, oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz ay karşılıklı anlaşarak sonlandırdık. Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken sevgi, saygımızı ve dostluğumuzu koruyabilmenin değerinin bilincindeyiz. Bir oğlumuzun da olduğunu hatırlatarak birlikte aldığımız bu kararımıza saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz. Ecem Özkaya-Mustafa Üstündağ...

        8

        Öte yandan Mustafa Üstündağ, 5 sene önce Habertürk'e verdiği röportajda şunları söylemişti:

        Evliliğimiz güzel gidiyor. Allah izin verirse bir çocuk daha gelebilir. Evde bence romantik bir adamım. Oğlum ve eşim ilgi alanım. Aileme çok düşkünüm.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ