Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Nicole Richie doğum günü pastasındaki mumları üflerken saçları tutuştu! - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem çılgın hayatıyla gündemden düşmeyen ve 2010 yılında şarkıcı Joel Madden ile evlenip iki çocuk sahibi olduktan sonra daha sakin bir yaşam süren ünlü yıldız Nicole Richie, 40. yaşına bastı.

        2

        Geçtiğimiz gün doğum gününü aile üyeleri ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Richie, pastasının mumlarını üflerken az kalsın kazaya kurban gidiyordu.

        3

        SAÇLARI TUTUŞTU

        Nicole Richie, yaş günü pastasının üzerindeki mumları büyük bir keyifle üfleyerek söndürürken bir anda açık bıraktığı saçlarının uç kısmı tutuştu. Kısa süreli şaşkınlığın ardından Richie'nin ailesi ve arkadaşlarının yardımıyla bu küçük yangın büyümeden söndürüldü.

        4

        O GÖRÜNTÜLERİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

        Ünlü yıldız, o anlarda çekilen videoyu da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Nicole Richie'ye takipçilerinden hem "Geçmiş olsun." hem de "Doğum günün kutlu olsun." mesajları geldi.

        5

        PARIS HILTON İLE KAMERA KARŞISINA GEÇMİŞTİ

        1980'li yıllara 'Hello' adlı şarkısıyla damga vuran daha sonra da birçok unutulmaz şarkıya imzasını atan Lionel Richie'nin evlatlık kızı olan Nicole Richie, adını Paris Hilton ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'The Simple Life' adlı reality şovla duyurmuştu.

        6

        2003 ile 2007 arasında devam eden bu program kısa sürede popüler olmuştu. Richie de o dönemde sürdürdüğü hızlı hayat, kötü alışkanlıkları ve bir dönem herkesi endişelendiren aşırı zayıflığıyla magazin basınının gündeminden hiç inmemişti.

        7

        MUTLU EVLİLİK

        Eskisine oranla daha sakin bir hayat yaşayan Nicole Richie, 2010 yılında 'Good Charlotte' grubunun vokalisti Joel Madden ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu bir evlilik sürdüren ikilinin, Harlow ve Sparrow adında iki çocuğu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ