Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Osmanlıspor, Özköylü ile ilk kez kaybetti Son 10 maçını kazanmıştı - Futbol Haberleri

        Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un 12 maçlık yenilmezlik serisine Gazişehir Gaziantep son verdi.

        Ligde oynadığı son 12 maçta 11 galibiyet ve 1 beraberlik alarak liderliğe kadar yükselen başkent ekibi, 24. hafta mücadelesinde Gazişehir Gaziantep'i konuk etti.

        Kerim Avcı'nın 13. dakikada attığı gole engel olamayan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan Osmanlıspor'un 12 maçlık yenilmezlik ve 10 maçlık galibiyet serileri son buldu.

        Geçen hafta Abdalı Denizlispor'un 14 maçlık yenilmezlik serisine son veren ve bu sezon ilk kez zirveye yükselen Osmanlıspor, Gazişehir Gaziantep mağlubiyeti sonrası liderliği de kaptırdı.

        SON MAPLUBİYETİNİ 4 AY ÖNCE ALMIŞTI

        Zirvede kalıcı olamayan Osmanlıspor, ligde son mağlubiyetini 4 Kasım 2018'de Eskişehirspor deplasmanında almıştı.

        REKLAM

        Eskişehirspor yenilgisinin ardından başkent ekibinde teknik direktörlük değişikliği yaşanmış ve Mustafa Reşit Akçay'ın yerine göreve Osman Özköylü gelmişti.

        Özköylü yönetiminde müthiş bir performans sergileyen Osmanlıspor, 12 maçta 11 galibiyet ve 1 beraberlik elde etmişti.

        Osmanlıspor, böylece teknik direktör değişikliğinin ardından ilk kez maç kaybetti. Mor-sarılı takım ayrıca 5 hafta sonra kalesinde gol gördü.

        10 MAÇINI KAZANMIŞTI

        Özköylü yönetimindeki ilk maçta İstanbulspor'u 1-0 mağlup eden başkent ekibi, ardından Tetiş Yapı Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı.

        Osmanlıspor, daha sonra sırasıyla Ümraniyespor'u 1-0, Afjet Afyonspor'u 3-2, Altay'ı 1-0, Adanaspor ve Boluspor'u 3-1, Giresunspor'u 2-0, Balıkesirspor Baltok'u 1-0, Gençlerbirliği'ni 2-0, Kardemir Karabükspor'u da 3-0'la geçti.

        Özköylü'nün sezon başında çalıştırdığı Abalı Denizlispor'u da 2-0 yenen Osmanlıspor, üst üste 10 maç kazandı.

        Gazişehir Gaziantep engelini geçemeyen Osmanlıspor, 25. hafta mücadelesinde son iki maçından galibiyetle ayrılan ve play-off umutlarını artıran Adana Demirspor'a konuk olacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ