Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Avrupa Ligi Galatasaray Östersunds, Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıktı

        Galatasaray'ı eleyerek Avrupa'da yoluna devam eden İsveç ekibi Östersunds, UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Zorya'yı yenerek, gruptan çıkmayı garantiledi.

        UEFA Avrupa Ligi J Grubu beşinci maçında Östersunds, sahasında karşılaştığı Zorya Luhansk'ı 2-0 mağlup etti. İsveç ekibi böylece puanını 10 yükseltti ve 1 maç kala gruplardan çıkmayı garantiledi. Östersunds'un lider bulunduğu grupta Athletic Bilbao 8 puanla ikinci, Zorya Luhansk 6 puanla üçüncü ve Hertha Berlin ise 4 puanla sonuncu sırada yer alıyor.

        Östersunds, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön elemesinde Galatasaray ile karşılaşmıştı. İsveç temsilcisi, sarı-kırmızılıları 2-0 ve 1-1'lik skorlarla kupanın dışında bırakmayı başarmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ