Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını yorumladı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        İşte Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı yorumları

        "Maçı izlemeyen sorsa, 3-2, amma maç olmuş ha, Kasımpaşa zaten gollü bir takım der. 3-2 normal. İzlemeyenler çok şey kaçırmadılar. İyi futbol, kesinlikle yok. Fenerbahçe'nin evinde oynadığı Antalya ve Trabzon maçları da dahil olmak üzere en kötü oynadığı maçtı. Dağınıktı ama açmak lazım"

        2

        "FENERBAHÇE 15 GÜN ARA VERMİŞ GİBİ"

        "3 duran top Fenerbahçe'den, 2'si penaltı, biri Serdar Aziz ile gol. Sanki günlercen Cuma, Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde sert bir maç oynamışlar da yorgunluk var gibi veya 15 gündür ara vermişler gibi."

        3

        "Luiz Gustavo diye bir oyuncu var, gidiyor şut atıyor, geri ceza alanına geliyor, 12 kilometre falan koşmuş olabilir bugün"

        4

        "Ozan Tufan, Fenerbahçe'nin sürpriz en iyi transferi gibi gözüküyor. Bunun yanına bir de Tolga'yı ekleyelim. Emre geldiğinde, kulübede ilk giren oyuncu konumuna gelecek ama beklenmeyen bir oyuncuydu"

        5

        "Ozan daha iyi oynayabilir, bu potansiyel var. Özgüven arttı. İnan, daha iyi oynayabilir, daha iyi oynayacaktır diye düşünüyorum."

        6

        "ORAYA 2-3 PUAN GERİDE GELSE BİLE YETERLİ OLACAKTIR"

        "2. yarının 24. haftasından itibaren Fenerbahçe'nin olağanüstü bir fikstürü var. Oraya 2-3 puan geride gelse bile yeterli olacaktır. Mental anlamda da, fiziksel anlamda da iyi bulmadım Fenerbahçe'yi. Muriqi'yi de beğenmedim, onu da biraz yorgun buldum. Beklentilerden uzaktı"

        7

        "Emre Belözoğlu ile alışmış bu takım. Emre Başakşehir'de de, Milli Takım'da da önemli özelliği vardı. Pas yüzdesi yüksek, pasın şiddetini iyi ayarlayan bir oyuncu. Bir de hücum presini yapabiliyor, iki işi iyi yapar. O da olmayınca, hem hücum preste sıkıntı oldu, hem de pas alışverişinde."

        8

        "Vedat, Gustavo, Ozan, Tolga, Hasan Ali, iki stoper ve Isla, çat çat çat topla gidebilecek oyuncular değil. Pas alışverişini de yavaş olursa, rakibi yoramazsınız. 11'e 10 gibi gitmedi maç, oyun üstünlüğü yoktu Fenerbahçe'nin. Isla atıldıktan sonra Kasımpaşa ağırlıklı oldu"

        9

        "Ciddi puan kayıplarına rağmen maç fazlasıyla da olsa lider olması Fenerbahçe'nin, özgüven getirecektir. Kaybettiği demiyorum, kazandığı maçlardan ders çıkarıp, orta sahada daha çalımcı, kat edebilecek oyuncuları alması lazım. Dirar hazır değil, sezon başında da sol bek oynuyordu. Fıtık ameliyatından sonra zorluyordu, onun toparlanması devre arasını bulur"

        10

        "Gol kralları genelde penaltıcılar olur. Muriqi'ye geçen gün söyledim. Hocam dedi, birinci penaltıcı Emre, ikinci penaltıcı benim dedi. Emre ağabeyine rica etsen, o hayır demez dedim. zaten Emre ağabeyden rica edeceğim dedi. 2 penaltı daha attı Fenerbahçe, onları da atsa 9 gol olacaktı. Çoğu gol kralı penaltı atar"

        11

        "Kötü günündeydi Fenerbahçe ve duran topla kazanmasını bildi. Fenerbahçe'nin çabuk gidebilecek oyunculara ihtiyacı var. Rodrigues'ten 10 kişiyi geçmesini beklemezsin ama dener, kaybeder, dener, kaybeder"

        12

        "Fenerbahçe'nin oyunu, düşüncemin altında bir maç oldu. Gustavo, Tolga ve Ozan pasın şiddetini ayarlayamıyor"