Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Akıl Danışmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Birine Akıl Danışmanın Anlamı Nedir?

        Rüyada akıl danışmak ne anlama gelir? Rüyada akıl danıştığını görmek, rüyayı gören kişinin gerçek hayatta da buna ihtiyaç duyacağı ve fikir alışverişinde bulunacağını gösterir. Kişi akıl danıştığı kimseyi tanıyorsa bu kişiyle bağlarının kuvvetli olduğuna işaret eder. Ayrıca rüyayı görenin başkalarına karşı iyilikte bulunacağını da sembolize eder.

        Rüyada Birine Akıl Danışmanın Anlamı Nedir?

        Rüyada bir arkadaşa akıl danışmak, rüya sahibi ile o kişi arasındaki dostluğunun derinliğine ve onları birleştiren sevginin boyutuna işaret eder. Rüyada fikir alışverişi ya da nasihat, rüyayı görenin çevresindeki herkesle olan ilişkisinin düzelmesine işaret eden rüyalardan biri olarak kabul edilir. Rüyada babadan akıl aldığını görmek, rüya sahibinin hayatında olacak birçok güzel şeyin habercisidir. Rüyada birine akıl danışmanın anlamı nedir? Rüyada akıl danışmak veya birine akıl verdiğini görmek, hayra delalet eder, övülmeye ve kutsanmaya lâyık görülen rüyalardan biridir. Rüyada panik içinde ne yapacağını bilmeden birinden akıl almak, gerçek hayatta rüya sahibinin bir konu hakkında ne yapacağını bilmemesine fakat doğru bir karar alacağına işaret eder.

        REKLAM

        Rüyada birine akıl danışmak, nasihat eden kimsenin sevgisine ve her zaman iyi olma durumuna delalet eder. Rüyada nasihat, fikir alışverişi veya sohbet etmek büyük sevgi ve dostluğun göstergesidir. Rüyadaki akıl danışmak, eğer bu kişi rüya sahibinin sevdiği bir kimse ise bu iyi bir işarettir ve ona olan sevgisinin yoğunluğunu sembolize eder. Ama eğer rüyada bir düşmandan veya nefret edilen kimseden akıl danışılıyorsa bu aralarındaki düşmanlığın ve karşılıklı nefretin bitmesi gerektiğine işaret eder. Rüyada anneye akıl danışmak, rüya sahibinin annesinin duasını aldığını işlerinin yoluna gireceğine delalettir. Rüyada ölmüş birinden akıl almak veya ölmüş biriyle sohbet etmek rüya sahibinin içinden çıkamadığı sorunların olduğuna cevabını bulamadığı bazı sözlerin ve ya düşüncelerin olduğuna işaret eder.

        Rüyada Tanımadığın Birine Akıl Danıştığını Görmek

        Rüyada tanımadığınız bir kimseye namaz kılmak hakkında akıl verdiğinizi görmek, rüya sahibi için bu rüya nimet ve hayırdır. Rüyada namaz tavsiyesinde bulunmanın diğer bir tabiri ise eğer bu rüya, rüya sahibinin bildiği kişiden geliyorsa bu aradaki sevgi bağına ve sevgisinin yoğunluğuna onun için hayır dilemesine ve onu doğru yola iletmesine işaret eder. Rüyada tanımadığın birine akıl danıştığını görmek rüyada tanımadığın birine akıl danışmak Allah'ın rüya sahibine lütufta bulunacağı hayırlı kapılar açacağına delalet eder.

        Rüyada akıl danışmak rızka veya rüyayı görenin duasının kabul olacağına işaret eder ve tövbe etmeye de davettir. İlim sahibi bir kimseden akıl danıştığını görmek, rüya sahibinin ilminin artmasına, ilim yoluna girmesine işaret eder. Rüya yorumcusu İbni Sirin’e göre bir kimse rüyasında kendisine dinde doğruluk ve ahirette kurtuluş hakkında akıl verildiğini görürse, bu o kimsenin dünyada rahatlığa, berekete ve hayra kavuşacağına işaret eder demiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ