Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Arpacık Soğanı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Arpacık Soğanı Yemenin Anlamı Nedir?

        Soğanı çok görmek, sağlık sorunlarına dikkat etmeye sağlığı bozacak gıdalardan uzak durmaya işaret ettiği gibi, beladan, sıkıntıdan, üzüntüden de uzak durmaya işaret eder. Bir kimse rüyada kendisine arpacık soğanı verildiğini görmesi, borcu varsa borcunu ödemeye işarettir.

        Rüyada Arpacık Soğanı Yemenin Anlamı Nedir?

        Soğan rüyaları temel olarak “çabaların birikmesi”, “insan ilişkileri” ve “sağlık” “bereket” “bolluk” anlamlarına sahiptir. Rüyada tatsız soğan görmek, kötü sağlık ve stres anlamına gelir. Rüyada görülen soğan emeklerinizin karşılığını alacağınıza delalettir. Rüyada arpacık soğanı yemenin anlamı nedir? Emeklerinizin karşılığını alma zamanının geldiğini gösteren bir rüyadır. Soğan, toprağın altında yetiştiği için sıkı çalışmanızın bir göstergesidir. Rüyada ekili bir mahsulü hasat ettiğinizi görmek, hedeflerinize ulaşacağınızın göstergesidir. Ancak buna giden yol kolay olmayacak ve zafer şüphesiz çetrefilli bir yol olacağının da gösterir.

        REKLAM

        Rüyada çok sayıda soğan görmek, hayatta başarıya ulaştığınızda diğer kişilerden gelecek olan öfke ve reddedilmeyi gösterir. Rüyada arpacık soğanlarla birlikte yeşil soğan görmek, yorgunluk ve emekle çok para olmamasına rağmen helal paradır. Rüyada beyaz arpacık soğan görmek, kişi rüyada beyaz soğanları soyduğunu ve pişirmeden yediğini görürse, maddi sıkıntılara ve ailevi sorunlara işaret eder. Rüyadaki kırmızı soğan günaha düşkünlüğü, hata yapmayı gösterir. Rüyada kırmızı soğan yemek, pişmanlık duymaya, haram para ve haram şeyler yemeye delalet eder. Diğer rüya tabircilerine göre ise rüyada kırmızı soğan görmek, rüya sahibinin eski acı ve üzüntülü günleri unutup yen bir duygusal ilişkiye başlayacağını gösterir.

        Rüyada Arpacık Soğanı Alıp Diktiğini Görmek Ne Demek?

        Rüyada arpacık soğanı yemek ve tadını beğenmek, hedeflerinize ulaşmak için her şeyi yapmaya hazır olduğunuzu ve aynı zamanda bunu başarmak için yeterli güce sahip olduğunuzu gösterir. Rüyada arpacık soğanı alıp diktiğini görmek ne demek? Rüyada soğan ektiğini görmek, yemeğin bereketli olacağına, uzun bir bekleyişin sonunda özlediğin hayra, yardım alarak hak edilen şerefe, bir mağlubiyetten sonra kaçırılan zafere işarettir.

        Ayrıca soğan ektiğini görmek umulan müjdeye, ümitsizlikten sonra hak edilen itibara, arzulanan mala, elde edecek yüksek makama delalettir. Çekilen zorluklardan sonra hak edilen itibar ve bereketli dönemin habercisidir. Rüyada soğan dikmek ticarete delalet eder, çünkü bu, pratik tarafa yönelmenin bir işaretidir. Bir kişi rüyasında yeşil soğan ekildiğini görse, bu, rızık ve berekete işarettir. Yerden arpacık soğanı koparmak henüz oluşmamış projeler için ya da teklifler için acele etmemeye ve karar verirken iyice düşünülmesi gerektiğini vurgular. Bir kimsenin rüyada soğan kokusu aldığını görmesi, büyük bir korku ve endişeye işarettir. Bekar bir kız rüyasında soğan pişirdiğini görürse, bu salih bir kocaya işarettir. Rüyada arpacık soğanın piştiğini görmek, hayır ve rızık anlamına gelir. Evli bir kadının rüyasında soğan pişirmesi, iyi bir çocuk terbiyesine işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ